Intrigi.bg Куриози Митьо Пищова иска да става кмет на Търново

Митьо Пищова иска да става кмет на Търново

313
0

Шоуменът Митю Пищова ще участва в изборите за кмет на Велико Търново, разкри самият той.

„Вярно е, сега съм при едни добри хора в комисията и си подавам документите. Те са много строги, ама справедливи. Оглеждат ми документите отвсякъде, да няма нещо пропуснато. Ама аз съм бетон отвсякъде. Аз съм непробиваем и този път ще спечеля напук на всичките душмани  и за радост на болярите”, казва Пищова.

Листата за общински съветници, с която той ще се яви на предстоящите избори, е скромна и семейна. Той е водач, а освен него са включени още синът му Илиян Димитров Маринов, който е юрист по образование, и братовата му дъщеря Мартина Венциславова Маринова. „Тя е много умна. Завършила е икономика с отличие в оня университет, хубавия, в Англия, Кеймбридж”, похвали се Митю. Той се закани, че този път на изборите прошка и милост за никого няма да има и че ще прегази всички останали конкуренти наред като валяк.

„Аз съм с пенсионерите, с бедните и с гладните, с онези, които нямат пари за хляб. Ще ме подкрепят старите хора, сираците, хората без пари и без работа, нашите братя роми от махалата. Ще има голямо шоу. Ще раздавам кебапчета, кюфтета, лимонада, файтони-майтони”, обяви Пищова.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име