Intrigi.bg Актуално Митко Павлов към премиера: Гложди ме фактът, че одеве оставих 50 кинта...

Митко Павлов към премиера: Гложди ме фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста

5680
0

Шоуменът Димитър Павлов с отворено писмо към премиера Кирил Петков. Павлов смята, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. В текста му се споменават за високите цени на продуктите, които, според него, остават на заден план в сравнение с казусите около Сотир Цацаров, Иван Гешев и Северна Македония.

Г-н Премиер,

Винаги съм вярвал, че ако си гласувал имаш право да търсиш отговорност. Не ми е работа, вероятно, но ме гложди фактът, че одеве оставих 50 кинта за кисели млека, плодове и паста.

Не ми е работа да коментирам, че Премиерът в момента има участие в един форум, в общи линии събрани да си чешат езиците, докато не е ясно дали утре няма да спрат тока в някои общини.

Не ми е работа да коментирам, че Гешев и Цацаров са хипер важни казуси, както и Северна Македония, но горивата са почти 3 кинта и повличат всичко след себе си.

Не ми е работа да коментирам, но има ли начин Премиерът да излезне и да ме успокои, да ми каже какво се предприема в тази насока, да ми каже какво бързо ще се промени в АЕЦ наредбите и т н. Защо ще се взима отново огромен заем.

И прочее.

Не ми е работа да коментирам, но аз съм гласувал за теб и поне това ми дължиш. Извинявам се, че минах на “ти”. Извинявам се, че в поста не коментирам предишните 12 години крадене и мините заложени по пътя.

Извинявам се, че коментирам преди да минат поне 100 дни, но вярвам, че съм гласувал за човек с когото мога да говоря на един език. Извинявам се, че съботно….

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име