Intrigi.bg Булевард Миската от „Барселонагейт“ вдига парти за дъщеря си

Миската от „Барселонагейт“ вдига парти за дъщеря си

33
0

Тайно парти след броени дни ще вдигне митичната миска от сагата „Барселонагейт“, научи „Ретро“. Поводът Борислава Йовчева да събере близки и приятели е рожденият ден на нейната дъщеря Ема. Момиченцето, което е представител на зодиакалния знак Овен, ще навърши 12 години. Наследничката на миската е ученичка в шести клас. По последни данни някогашната носителка на титлата „Мис Бикини“ и щерка ѝ живеят в разкошен апартамент в съседна Турция. Дали партито ще се проведе там или на родна земя, роднините пазят в абсолютна тайна.

Въпреки че всички от семейството на Борислава Йовчева не афишират личния си живот в социалните мрежи, те са сплотени помежду си и прекарват всички празници заедно. Миската е близка не само с родителите си, но и с по-големия си брат Станко, половинката му Руми, която е бивша гимнастичка, и техния малък син. Те отдавна живеят в София. В България са и чичо ѝ и жена му, с които ексмоделката също е в топли отношения. Тя дружи и с отбран кръг от приятелки, с които понякога пътешестват по женски.

Партито по случай рождения ден на Ема ще бъде лъскаво и изпипано, като се има предвид афинитетът на майка ѝ към скъпите придобивки. Докато Борислава и детето ѝ пребиваваха в имението в Барселона, имаше медийни публикации, че Ема е учила в едно от най-престижните училища там – „Ла Миранда“, където таксата за година е около 7 хиляди лева. Не се знае дали някой помага на Йовчева в грижите около дъщеря ѝ към момента. Последната публично известна информация е, че тя се къпе в лукс в просторен апартамент в Истанбул. Докато пребиваваше в Испания, луксозното имение там тя и детето ѝ споделяха с нейните родители, но след гръмването на скандала „Барселонагейт“, в който бе замесено и името на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, те напуснаха незабавно имота. Към днешна дата той е продаден и вече има нови стопани, които са го опасали с камери за сигурност.

Миналата есен делото „Барселонагейт“ бе прекратено. През ноември 2023 г. обаче стана ясно, че прокуратурата е привикала на разпит Борислава Йовчева в София във връзка с разследване около закупуването на апартамент в Истанбул. Междувременно стана ясно, че баща ѝ Георги Йовчев, който пък имаше сериозни проблеми с НАП и бе със запорирани куп имоти заради неплатени данъци, е погасил дълга си в размер на 267 171 лева и възбраните му са свалени.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име