Intrigi.bg Булевард Мира Добрева пак пред развод

Мира Добрева пак пред развод

734
0

Тежки семейни проблеми отново са надвиснали над главата на Мира Добрева. Тв звездата била в емоционална дупка, защото със съпруга ѝ Жоро Торнев преминавали през поредна криза на брака.
Мисълта за развод все по-често се прокрадвала в мислите на водещата, но тя така и не събирала смелост да предприеме реални действия и да подаде молбата, която вече имала на заготовка и през последното десетилетие няколко пъти навирала в лицето на неверния си мъж.

Повод за поредното разминаване между Мира и Жоро станала нова негова изневяра, която толерантната до болка Добрева все още не можела да преглътне. Докато беше участник в миналогодишния сезон на звездното риалити „ВИП Брадър“, лицето на БНТ без задръжки сподели пред очите на зрителите от цяла България и за още две кръшкания на Торнев, които преглътнала през годините. В коридорите на телевизията майка обаче шушукат и за още много афери на режисьора, за които бившата новинарка си затваряла очите.

Проблемите на тв семейството започнаха само година след като двамата минаха под венчилото. Мира и Жоро се врекоха във вечна вярност на церемония през 2007-а, а година по-късно тя вече бе бременна със сина им Жорко. Още преди да роди, клюкарите в БНТ твърдяха, че бракът им ще приключи фатално дори преди първата им годишнина, защото Торнев най-редовно се запивал с компания и изобщо не се прибирал при бременната си жена.

След време Добрева потвърди слуховете и призна, че му е поставила сериозен ултиматум, който временно успял да го укроти. 11 години по-късно дрязгите помежду им продължават да се задълбочават и тв водещата вече била на прага на търпението си. Единственото, което я спирало да подаде документи за бракоразводно дело, били съмненията ѝ, че ще може да поддържа бита и комфорта на децата си сама. В момента семейството на телевизионерката обитава голяма къща, а тя издържа както сина си Жорко, така и голямата си дъщеря от първия си брак – Лора.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име