Intrigi.bg интриги Мира Добрева захапа Азис и Рут Колева!

Мира Добрева захапа Азис и Рут Колева!

759
1

Мира Добрева рядко си позволява по хард коментари, особено пък за други родни популярни личности, този път обаче, очевидно прави изключение. Тв водещата захапа с умопомрачителен цитат новия хит на Азис, както и колежката му от видеото.

Песента на Азис, която успя така да разлюти журналистката, е „Циганче”, а в клипа й Краля на поп фолка у нас се целува страстно с Рут Колева.

„Позволете ни, драги Азис, и драга Рут, да кажем: парчето „Циганче”, ако се абстрахираме от глазурата на толерантността, е тъпичко, посредствено, неслушаемо и дразнещо.

Азис проговори за целувката с Рут Колева (СНИМКИ/ВИДЕО)

В него няма нищо интересно, нищо вълнуващо. Направено е, за да инфлуансира социални мрежи и youtube – така, както се прави всичко напоследък”, присъедини се към това мнение Мира Добрева, като го цитира на стената в личния си фейсбук профил.

И въпреки че не е добавила думи от свое име, тв водещата дава да се разбере, че е напълно съгласна с изказването, публикувано в сайта Sofia Live. Там се казва още:

„Рут Колева участва в новото парче на Азис „Циганче”: предимно с това, че двамата се целуват.

Разбира се, в такива моменти e вече норма да се приветства ставащото. Размахано е бялото знаме между нормална музика и чалга, заравят се томахавки, цари комбинативен либерален дух, всички трябва да се прегръщат задружно.

Ние трябва да прегърнем различните, маргиналите, необикновените, да се целунем с тях, да ги разберем, приемем. Но драга Рут и още по-драги Азис: Ние Нямаме Никакъв Проблем с Това. Разберете: Нямаме Никакъв Проблем.

Имаме проблем с друго. Че толерантността е едно и тя трябва да трупа активи, защото е важна и справедлива. Но музиката ви е шит и парчето на Азис е тъпо, като почти всички други. Вече е невъзможно просто да говориш за музика, за музикална стойност, за музикално насищане, за музикален вкус.

Едно време да харесваш Азис беше белег за ограниченост.

Сега да не харесваш Азис е белег на ограниченост.

Едно време като кажеш, че това е тъпа чалга, значеше, че си интелектуалец.

Сега ако кажеш, че е тъпа чалга, значи си пишман интелектуалец.

Едно време малкото останали територии на хубавата музика трябваше да се бранят със зъби и нокти.

Сега трябва лайняните територии да се пришиват към островчетата на вкуса.

Едно време всички мразихме чалгата с основание.

Сега да мразиш чалгата е основание да те обявят за хейтър.

…И не, не сме хейтъри.

Просто сме олд скул хора, които като видят нещо, че е хубаво, казват, че е хубаво, и като видят, че нещо не е, казват, че не е. Нищо лично”.

Очаквано или не, но под статуса си Мира Добрева събра за нула време десетки коментари на солидарност с цитираното

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име