Intrigi.bg Булевард Министърът на земеделието Румен Порожанов замесен и в афера „Къща за ку…ви“

Министърът на земеделието Румен Порожанов замесен и в афера „Къща за ку…ви“

3467
0

Министърът на земеделието Румен Порожанов освен в скандалите с аферите Къщи за гости, личните му имоти придобити на смешни цени, недеклариране на собственост, е основен участник и в още една схема, разкриха пред HotArena наши източници от службите.

Тя носи палавото име „Къща за курви“ и е далеч по-пикантна от другите актуални скандали около Порожанов. Според информацията с която HotArena разполага, а и далеч не само ние, уважаемият господин министър е ходил често в луксозен апартамент в столичния квартал Студентски град, където предварително го очаквали очарователни млади дами. Дискретното жилище пък е собственост на крупен бизнесмен и шеф на асоциация, който е близък приятел на Румен Порожанов. В което нямаше да има нищо нередно, ако същият бизнесмен и министърът не са в зверски конфликт на интереси, защото бизнесът му е пряко свързан и контролиран от министъра му приятел. И за да върви всичко в бизнеса както трябва, баровецът урежда вип достъп до апартамента на Порожанов заедно със съдържанието вътре. А то е изключително горещо. 

Млади и красиви девойки, бивши и настоящи миски, които трябва да се погрижат Румен Порожанов да е в перфектна форма на духа и тялото, за да вървят важните държавни дела. Разбира се съществува и версия, че е възможно в апартамента в Студентски град министърът да играе шах с девойките или да обсъждат режимите в Общата селскостопанска политика на Европейския съюз. Няма невъзможни неща! 

HotArena разполага с имената на момичетата посещавали апартамента в Студентски град.Разполагаме и със снимки. Знаем и кой точно е бизнесменът приятел на министъра. Със същата информация разполагат и един куп служби, както и колеги на Румен Порожанов. HotArena в серия от публикации ще разкрие детайли от пикантния скандал. Той далеч няма да е първият такъв за земеделския бос.

Името на Румен Порожанов постоянно изскача от нови  и нови скандални разкрития. В писмо до HotArena в края на миналата година служителка на земеделското министерство разкри, че шефът й е назначил не една, а три свои любовници на сладка служба и добри заплати.

„Пиша ви, защото съм потресена от нещата, които стават в министерството на земеделието. Аз работя там и честно казано, ме е срам от това. Това не е министерство, а бардак. Шанс за кариерно израстване имат не чиновниците, които работят честно и отговорно, а тези, които скачат в леглото на министъра. Публична тайна е, че началникът ни Порожанов се обградил само с негови любимки, на които всички ние плащаме заплатите. И това не само, че не е тайна, ами и се демонстрира по най-наглия начин. Трите кокони си мислят, че са хванали Господ за шлифера и въобще не им пука, че всички им се подиграваме”, писа дама, която се представя за държавен чиновник и пожела анонимност.

Според информаторката на HotArena въпросните дами, близки до сърцето на Румен Порожанов, са Невена Генова, Силвана Попова и Ева Еленкова. Първите две са съветнички в политическия му кабинет, а третата – Ева – негова секретарка. И трите знаели истинския си статут, но в името на кариерата и кеша не се ревнували и търпели. 

От години Румен Порожанов има имидж на плейбой. Докато беше шеф на Държавен фонд „Земеделие”, за него излезе информация, че си ляга с подчинената си Вирджиния Драгомирова. Тя беше младши експерт във фонда координиращ европейски плащания по Програма за развитието на селските райони. И цяла София говореше за връзката им. Която апропо не беше отречена и от двамата.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име