Intrigi.bg Актуално Милица Гладнишка: Очевидни грешки, очевидни злоупотреби. Не сме толкова тъпи

Милица Гладнишка: Очевидни грешки, очевидни злоупотреби. Не сме толкова тъпи

712
0

Била съм на доста протести, още от 97-ма година като студентка. Не обичам да се стига до там. При нас стават трудно промени, защото сме меки. Най-много да покрещим. Защото в един момент виждаш как един тротоар не може да се направи като хората – разваля се, още докато не е довършен. А ти казват, че е супер, да не се оплакваш. Очевадни неистини, грешки и злоупотреби. Това не може да го издържим. Не сме толкова тъпи.

Това заяви в ефира на Нова телевизия актрисата Милица Гладнишка. Коментарът й идва на фона на изборния ден – днес на втори тур за президентския пост се борят Румен Радев и проф. Анастас Герджиков.

„Ще я сколасаме и до другите избори. Въпросът е, че тази вечна игра вече започва да уморява. Всеки път на избори си казваме “Няма ли да се появи някой, който поне по-малко да краде, да се научат да крадат като на Запад? Надяваме се на това – на по-интелигентно, по-фино крадене, за да може да остане и за държавата нещо. Или да се разбута октоподът на предишните, за да може да има един дъх, в който икономиката и хората малко да се засилят, преди да стегне братския и шуробаджанашкия обръч“, коментира още Гладнишка.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име