Intrigi.bg Куриози Милионер живее във ван от 1978 година

Милионер живее във ван от 1978 година

700
0

Повечето хора си представят милионерите като хора, които правят много пари и живеят на екстравагантно място. Това обаче не се отнася до 21-годишния Даниел Норис от Флорида.

Той живее в кемпер VW Westfalia, произведен през далечната 1978 година, който струва само 10 000 долара. Норис нарича своя кемпер Шаги.

Не, това не е шега. Даниел Норис просто обича обикновения начин на живот. Той цепи дърва с брадва и приготвя храната си на печка на лагерна печка. Щом е щастлив, защо не!

Известният бейзболист подписва договор с Toronto Blue Jays за солидна месечна заплата и получава еднократен бонус на стойност 2 милиона долара. Тава е огромна сума за един млад човек.

Медиите го описват като “най-интересният човек в бейзбола“. Според публикациите той е човекът, показал на света, че парите всъщност не променят човека и че ако ти идва от вътре можеш да останеш верен на себе си.

Норис кръщава домът си на Шаги, любим герой от анимациите за Скуби-Ду, но освен с дома си на чети колела, той е известен и със супер силния си удар от 90 мили в час в бейзбола. Тези, които го срещат в гората едва ли биха могли да си представят, че той е един от младите таланти на бейзбола и че има купища пари.В малката кухня на кемпера си Даниел Даниел приготвя свои ястия на газова печка. Казва, че тя работи достатъчно добре, за да задоволи нуждите му. Начинът му на живот го радва, казва, че като дете баща му бил собственик на магазин в планината и оттам дошла жаждата му за приключения. Така той се научил да се грижи сам за себе си и да се радва на това което има. От семейството си научил, че думата “дисциплина“ означава да знаеш какво искаш и да работиш здраво за него.

Начинът на живот на Норис изглежда много интересен за всички. Не всеки ден можеш да видиш милионер, който живее в малък ван. Даниел кара сърф и катери планини. Според мнозина този живот му помага да избегне натиска от шеметно нарастващата си слава.  Той отказва да се промени само, защото хората си мислят, че е луд, като живее като обикновен човек, въпреки че има милиони долари в банковата си сметка. Според самия Норис обаче това е единственият начин да се представя добре в висшата лига по време на бейзболните сезони. Така той успявал да се държи балансиран, щастлив и спокоен. Бейзболистът казва, че предпочита да изживява приключение всеки ден, пред това да се заключи в супер луксозен дворец.

Нетипично за мега звезда от бейзболната лига, Даниел никога не е вкусвал алкохол. Мениджърът му Тони Ла Кава е на мнение, че въпреки че живее като бездомен човек, той е в страхотна форма. Здравословният живот на новата надежда на бейзбола, във вана го държи в страхотна форма и качва цената му като играч.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име