Intrigi.bg Куриози Милиардер се самоизолира на яхтата си за 590 млн. долара

Милиардер се самоизолира на яхтата си за 590 млн. долара

346
0

Бизнесменът и музикален и филмов продуцент Дейвид Гефен е наистина богат и редовно го демонстрира.

Поредният подобен акт от страна на 77-годишния основател на Geffen Records и съосновател  на DreamWorks Pictures обаче не бе добре приет от потребителите на социалните мрежи. Гефен наскоро пусна снимка на своята 140-метрова яхта Rising Sun, която се оценява на 590 млн. долара, с надпис под нея “Залезът от снощи … изолирал съм се близо до Гренадините и избягвам коронавируса. Надявам се всички да се пазят.“

Според медийни публикации луксозната яхта разполага с фитнес, винарска изба и киносалон. От Bloomberg оценяват състоянието на Гефен на близо 9 млрд. долара.

Тази демонстрация на луксозния плавателен съд, където той се е самоизолирал, обаче не бе добре приета от потребителите на социалните медии, които разкритикуваха неговата несъобразителност.


Дъщерята на бившия сенатор Джон Маккейн, Меган Маккейн определи поста му като „срамен“ и го помоли вместо това да „помогне на страната си да закупи респиратори.“

„Преди няколко дни предложих въвеждането на извънреден данък за супербогатите американци, от който могат да се наберат средства за милионите хора, които в момента са без работа. Благодаря ти Дейвид Гефен за това, че подкрепи аргумента ми,“ написа друг потребител на Twitter.

След огромния брой критики Гефен бе принуден да изтрие профила си в Instagram.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име