Intrigi.bg Булевард Мики Рурк и Робърт де Ниро – 34 години вражда и не...

Мики Рурк и Робърт де Ниро – 34 години вражда и не спира

453
0

Мнозина вече са забравили, а някои дори не са подозирали, че Мики Рурк и Робърт де Ниро се мразят от 1987 г. А през 2020 г. между тях отново прехвръкнаха гневни искри, съобщава БГНЕС.

През 1987 г. те играят заедно в трилъра „Ангелско сърце“. Робърт де Ниро е почти 10 години по-възрастен от Мики Рурк. Когато Рурк започва актьорската си кариера, Робърт Де Ниро вече е суперзвезда с участието си в „Кръстникът 2“, „Шофьор на такси“ и „Ловецът на елени“.

През 1987 г. самият Мики Рурк вече е любимец на милиони зрители, но изпитва респект към де Ниро и е във възторг от възможността да работи с него.

Де Ниро обаче отказа да общува с изгряващата звезда. Това се дължи на метода на работа на Робърт Де Ниро – той се опитва да остане „в роля“ и зад кадър. Но Мики Рурк остава обиден.

Неотдавна той каза пред медиите, че Мартин Скорсезе е искал да го ангажира за роля в „Ирландецът“. Той обаче не получил ролята, защото Робърт Де Ниро отказал да се снима с него.

Микки Рурк называет большую Роберта Де Ниро 'Ф-царь плакса,' вновь  воспламеняется многолетнюю вражду -

В отговор на това изказване Робърт Де Ниро заяви, че Мики Рурк не казва истината и че никога не е бил обсъждан за роля в „Ирландецът“.

Реакцията на Мики Рурк не закъсня. Той публикува в Instagram пълна с обиди към колегата си публикация, подчертавайки, че това е първият случай в цялата му кариера, когато някой го обвинява в лъжа.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име