Intrigi.bg интриги Миглена Ангелова готова за нов брак: Чакам пръстена и се женя за...

Миглена Ангелова готова за нов брак: Чакам пръстена и се женя за пети път

596
0

За мен бракът не е толкова трудно постижим. Напротив. Ние, жените, винаги сме готови за брак. Аз не правя изключение, защо не? Във връзката ми с Кузман той просто не ми е предлагал, чакам пръстена и се женя“.

С тези думи неостаряващата водеща Миглена Ангелова сподели, че не живее в предразсъдъци и че без значение от възрастта би живяла на семейни начала с човек, когото обича и я обича.

От няколко години журналистката има връзка с бизнесмена Кузман Примджамов и не крие, че се носи на крилете на любовта. Тя, която има четири неуспешни брака и четири деца от три връзки, още вярва в голямата любов.

Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост, защото любовта, когато е силна, е опустошителна. Напоследък се хващам, че абсолютно напълно оглупявам и невинаги ми харесва“. Коментира новото си увлечение преди година 52-годишната Миглена.

Когато се запознава с Кузман, той е бил още женен с две деца. И въпреки че не живее с жена си, Примджамов вече е подал молба за развод. Очаква се, когато съдът постанови раздялата между него и жена му, бизнесменът да предложи брак на любимата си, писа „България Днес“.

До тогава журналистката има повод да се усмихва щастливо и заради факта, че е в трепетно очакване на трето внуче. Дъщеря й Дора ще роди второто си дете през август, този път момиченце.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име