Intrigi.bg Булевард Мечтата на диктатора

Мечтата на диктатора

352
0

Преди време бронираните Maybach на Ким Чен Ун предизвикаха голяма полемика за начина, по който Северна Корея се е сдобила с тях. Но подобна драма не може да сътвори това творение с благозвучното наименование Rolls-Royce Phantom VIII NEW GENERATION GUARD B7 VR10. Причината е, че се продава и не би могло да е нарушение на ембаргото, ако някой извади 3 000 000 евро за него.

Източник: Klassen

В този случай Klassen ще изпълнят поръчката за шест месеца, като удължат междуосието на Phantom от 3772 мм до 4822 мм, като общата дължина достигне 7032 мм. След това идва В7 бронировка и разделителни стени, които трябва да предпазят пътниците в случай на стрелба или взрив.

Въпреки факта, че това е Rolls-Royce, Klassen не са се посвенили да добавят още оборудване. В случая говорим за iMac мултимедиен център с PC/Wi-Fi/CD/DVD, Bang & Olufsen аудио система и амбиентно осветление, като голяма част от функциите могат да се контролират чрез iPhone.

Phantom е така си е тежък автомобил (2610 кг за удължената база), но с бронировката и над метър удълженото междуосие той е станал още по-тежък. Въпреки това Klassen не са пипали 6,75-литровия V12 двигател, който продължава да генерира 671 к.с. и 900 Нм.


Но г-н Ун не е длъжен да изневерява на Maybach, тъй като Klassen се е специализирал главно в доработката на продуктите именно на Mercedes-Benz. Затова вероятно би му харесал и този брониран Mercedes-Maybach VR9, удължен с 1050 мм.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име