Intrigi.bg Мистерии Месо, риба, ядки – тайната на Мадона за хубава коса

Месо, риба, ядки – тайната на Мадона за хубава коса

427
0

Hа червения килим звездите винаги впечатляват с перфектна визия, а когато става въпрос за косата – това е основна заслуга на стилистите им. Но пък у дома те също полагат грижи.

Защото всяка жена в днешно време е подложена на стрес, замърсяването на околната среда също дава своето отражение. И трябва да се грижим постоянно за външния си вид, включително и косата.

Какво прави Мадона?

Яжте правилно!

Този съвет може би винаги е от значение, не само когато става въпрос за косата ни. Можем леко да завидим на косата на попзвездата, защото тя е подлагана през годините на какви ли не процедури, за да бъде част от нейния сценичен имидж. При всеки неин нов албум следват и визуалните промени, същото се отнася и за преди турнетата ѝ. И въпреки тези „мъчения“ за косата ѝ, дори на 60 години тя изглежда перфектно.

Всеки знае, че Мадона е запалена по йога и яде само здравословни продукти. От това не само тялото ѝ е в отлична форма, но и кожата остарява по-бавно, а косата ѝ става по-силна.

Косата има нужда от протеини, ненаситени мазнини и въглехидрати, така че ако искате да я видите здрава, не забравяйте да включите в диетата си месо, риба, ядки, бобови растения и соя. Също така си струва да се набавят повече витамини чрез плодове и зеленчуци.


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име