Intrigi.bg Булевард Мезер се похвали: Излъгах властите на Щатите, но не ме хванаха! Аз...

Мезер се похвали: Излъгах властите на Щатите, но не ме хванаха! Аз имам опит със затворите и се измъкнах!

880
0

„Излъгах властите на Щатите! Кръшнах в карантината и не ме глобиха 5000 долара. 14 дни трябваше да съм затворена, но аз имам опит със затворите и се измъкнах. Иначе 5000 долара е глобата за домакина, който ме извика тук, плюс затвор. Ако бяха ме хванали щяха да имат поне основателна причина да ме затворят, само че не ме хванаха.“  С тези думи на живо в интернет Анита Мейзер изненада своите последователи.  В момента тя гостува на приятелката си Петя на остров Кайлуа, Хавай, САЩ.

„Тук съм при приятели, добре че са те, че съм ошушкана, бедна съм. На този остров най-хубавото е, че няма животни, но има акули. Но те мен няма да ме изядат, пък ако на ако го направят в България ще пишат: „Анита Мейзер изядена от акули“. Какъв кеф за някои хора! Няма да има нужда от погребение. Правя тези клипчета за вас хора, защото аз мога да си го изживея, ама знам, че някой от вас ме харесва, други не, ама и те да са живи и здрави“, каканиже Анита и снима лайв океана и къщите около него.

„ук никой не кара Mercedes, но пък къщите са за повече от 5 милиона. Аз такива пари не съм виждала, но съм си добре. Пожелавам на вас хора, да не позволявате силните на деня да се гаврят с вас. И мен ме прецакаха, но Господ ме спаси. Вече съм тук и  съм свободна“,  хвали се Анита и пуска на снимки по бански 60-годишното си пищно тяло, писа „България Днес“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име