Intrigi.bg Булевард Мегз пак направи панаир! Скочи на пловдивска адвокатка

Мегз пак направи панаир! Скочи на пловдивска адвокатка

686
0

Миглена Каканашева се разправи публично с пловдивска адвокатка, като я атакува пред следствения арест. От януари досега там пребивава любимият на реалити звездата – бизнесменът Румен Рончев. Грозната сцена била съпроводена с бутане и измъкване на писма от джоба на юристката, обслужвала до неотдавна фирмените дела на транспортния бос. Случката станала преди два месеца.

Според запознати Мегз вдигнала луд скандал на адвокатката защо не е предавала нейни писма до Рончев и обратно. Както е известно, между нея и бизнесмена кипи бурна любов. Той е зад решетките, обвинен за обсебване на лизингов джип и застрахователна измама в съучастие с любимата му и нейния братовчед Антон Лесов.

След като извадила насила писмата от джоба на юристката, тя подала жалба в „Криминална полиция“. Оттам са изгледали записите от видеокамерите пред ареста и са пратили преписката в районната прокуратура в Пловдив. Заключението ще е готово в законовия едномесечен срок. Тогава ще стане ясно дали срещу дизайнерката ще бъде повдигнато ново обвинение.

„Ако действително става въпрос за писма, то те не са официален документ и това не е престъпление“, коментира пред „24 часа“ Светлана Паскалева, която защитава Румен Рончев в съда. От прокуратурата отрекоха срещу Мегз да върви и още една проверка – за катастрофа, предизвикана от нея в Раковски. В началото на април тя шофирала луксозния джип „Мерцедес ML“ без книжка, не спряла на стоп и се блъснала в хонда. 71-годишна пътничка във втората кола е била откарана в болница за наблюдение. Пробите за алкохол на 28-годишната дизайнерка и водача на пострадалия автомобил, който е на 74 г., са отрицателни.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име