Intrigi.bg Актуално МВР издирва майка от „Системата ни убива“, за да я арестува заради...

МВР издирва майка от „Системата ни убива“, за да я арестува заради листовки, а Ангел Джамбазки заради бомби

401
0

Една от майките от „Системата ни убива“ вероятно ще излезе най-големия злодей в държавата, тъй като криминална полиция я издирва, за да я арестува.

Престъплението на жената е, че метнала листовки към стълбите на парламента с надпис: „Убийци!“, съобщава frognews.bg.

Майките на деца с увреждания са против промяната на Закона за личната помощ, която днес се гласова от депутатите на второ четене. „С това решение народните представители ще обрекат децата на смърт. Става въпрос за наша 10-годишна битка, която водим и сега ще я загубим“, каза Вера Иванова пред екипа ни. 

Тази сутрин, в знак на протест, майките отново застанаха пред входа на парламента. Тогава една от тях хвърлила листовките. След това униформени отишли при палатката на „Системата ни убива“, която от март месец е поставена в триъгълника на властта, показали снимка на въпросната жена и попитали къде е. Обяснили, че я издирват, защото трябвало да й бъде повдигнато обвинение за действията й. „Значи за листовки те преследват, а за хвърляне на бомби – не“, възмути са Иванова по адрес на Ангел Джамбазки.

Майките, обаче са непримирими. Те планират да хвърлят още листовки и да направят своеобразен гроб, в който да „погребат“ Закона за личната помощ така, както сега промененият закон ще „погребе“ техните деца.  

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име