Intrigi.bg Крими Мащабна наркоакция в Пловдив, Русе и Хасково, има арестувани

Мащабна наркоакция в Пловдив, Русе и Хасково, има арестувани

64
0

Мащабна наркоакция се провела на територията на Пловдив, Русе и Хасково, научи „Марица“. Униформени от трите областни дирекции на полицията, заедно със служители от Главна дирекция „Национална полиция“ са разкрили свръхмодерна наркооранжерия за канабис. 

Операцията, утвърдена от изпълняващия длъжността главен секретар на МВР гл. комисар Стоян Темелакиев, е проведена на 7 и 8 юни.  На територията на Русе е установено помещение за отглеждане на растения от рода на конопа, оборудвано с високотехнологично съоръжение. В момент на полагане на грижи за растенията е задържан 46-годишен мъж от Тополовград. От помещението са иззети  620 растения с височина над 150 см и везни. Процесуално-следствените действия продължили и в жилище в Русе, обитавано от мъжа, където са открити  малко количество амфетамин на прах и марихуана, а на адреса му в Тополовград са установени и иззети половин килограм суха тревиста маса, реагирала на канабис при извършения полеви тест, както и везна.

В рамките на операцията, на територията на Тополовград, е установен и 40-годишен местен жител, съпричастен към случая. От дома му е иззет още половин килограм канабис.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име