Intrigi.bg интриги Мария и Фънки не могат да се дишат! ТОВА ВИДЕО от Мюзик...

Мария и Фънки не могат да се дишат! ТОВА ВИДЕО от Мюзик Айдъл го доказва

234
0

Фолк певицата Мария и музикантът Димитър Ковачев-Фънки не могат да се понасят. Това пролича още вчера по време на лайфа на „Като две капки вода“, където Фънки в ролята си на жури трябваше да оцени участието на чалга дивата. Хора от екипа на риалити предаването разкриват, че напрежението между двамата се усещало и зад кулисите.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро също намекнаха за стара вражда между участничката и Фънки.

„С Мария се познаваме много добре от едно несъществуващо вече музикално риалити – Мюзик Айдъл, където двамата бяхме жури“, припомни музикантът.

Intrigi.bg се порови из архивите на шоуто, продуцирано от Иван и Андрей преди повече от 15 години. Оказва се, че Мария и Фънки в действителност трудно да се разбирали като съдии в „Мюзик Айдъл“ и са имали доста пререкания. Музикантът редовно не се съобразявал с оценките на чалга дивата и подхождал с неуважение към лекия жанр.

По време на един от кастингите певицата с прякор Мара Отварачката толкова се обижда на Фънки, че хвърля микрофона и си тръгва от студиото.

Според запознати двамата така и не успели да заровят томахавката и враждата помежду им скоро ще се прехвърли на сцената на „Капките“. Както знаем, като жури в риалити шоуто Фънки не е от тези, които си мерят думите, а жанрът, в който Мария се изявява, е един от най-омразните на рокаджията. Очертава се Мара Отварачката да е един от най-жестоко посичаните участници в „Като две капки вода“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име