Intrigi.bg Булевард Мария Игнатова изригна: Рачков, защо си толкова жесток?

Мария Игнатова изригна: Рачков, защо си толкова жесток?

389
0

Сагата между бившите любовници Мария Игнатова и Димитър Рачков продължава с пълна сила. Година след като двамата сложиха окончателен край на дългогодишната си връзка, войната продължава.

Преди дни наранената Игнатова изля душата си в драматична публикация, адресирана към актьора, който в последните няколко месеца я подминавал демонстративно на публични места, не й вдигал телефона, блокирал я в социалните мрежи и умишлено не искал да присъства на фирмени събития на продуцентите Джуди и Маги Халваджиян, ако Мария била сред поканените. „Защо така жестоко към миналото? Защо да е изтривано, забравяно, изкривявано, съжалявано, обезценявано, обезсмисляно… вече и блокирано? Как са възможни настоящето и бъдещето без миналото? Ако не си разбрал, запомнил, научил, пораснал? Обръщайте се назад с разбиране, за да се усмихвате повече на това, което виждате там. На финала, от всички ни остава само минало. Казва се живот…“, пише унизената Мария.

Откакто с Рачков решиха да се разделят завинаги, комикът успя да продължи напред без излишна драма. За последната година името му бе свързвано с не една или две красавици. Далеч по-трудно се справя със самотата обаче бившата му любима, която все още не се е осмелила да има нова връзка и се е затворила в себе си. Докато Димитър е фокусиран над работата си и се готви за национално турне с моноспектакъла си „Забраненото шоу на Рачков“, което ще приключи с изява в най-голямата зала у нас – „Арена Армеец“, Мария почти няма работни предложения, особено откакто „Господари на ефира“ паднаха от програмната схема на Нова тв. Според близки до блондинката тя се издържала благодарение на семейния бизнес на майка й и брат й.

Каква е причината една от най-обичаните светски двойки у нас Рачков и Игнатова да се превърнат в смъртни врагове – не е ясно. Знае се само, че актьорът взел решението да я напусне, макар няколко месеца преди това да й предложи брак в Италия с огромен диамантен пръстен.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име