Intrigi.bg Булевард Мария Бакалова не спечели Златен глобус

Мария Бакалова не спечели Златен глобус

159
0

Мария Бакалова, първата българка, номинирана за Златен глобус, не спечели наградата. Вместо това, представителите на чуждестранната преса в Холивуд, присъдиха отличието за най-добра актриса в музикален или комедиен филм на британската актриса Розамунд Пайк („Пука ми“).

Уау, какъв шок! Това бе първият коментар на „Гардиън“ след обявяването на победителката. Мнозина очакваха Мария Бакалова да спечели с „невероятния си пробив“, както много медии описваха представянето ѝ в „Борат 2“, букмейкърите също ѝ даваха най-висок шанс, но Розамунд Пайк я изпревари с ледения си образ във филма на Netflix „Пука ми“. Тя също заслужаваше наградата, въпреки че изглеждаше искрено изненадана.


„Обзалагам се, че изглежда, че много ми пука. Наистина е така, много ми пука – каза явно развълнувана Пайк. — Това беше трудна категория, особено с включването на новодошлата Мария Бакалова, която направи пробив с „Борат: Последващият кинофилм. — не пропусна да спомене по-младата си колежка победителката. — Във филма ми се наложи да изплувам от потъваща кола. Мисля, че бих предпочела да направя това, отколкото остана насаме в стая с Руди Джулиани. Мария, поздравявам те за съвършенството и смелостта ти!“.


След 2 седмици, и Пайк, и Бакалова имат шансове да получат номинации за „Оскар“. Но в такъв случай е по-вероятно двете актриса да не са в една категория, защото продуцентите на Бакалова, я представят в категорията за поддържаща роля.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име