Intrigi.bg Крими Маринела Арабаджиева приета в интензивното на МВР болница

Маринела Арабаджиева приета в интензивното на МВР болница

104
0

В късните часове на 19 ноември Маринела Арабаджиева е приета в безсъзнание в интензивното отделение на МВР болница, съобщи агенция Пик. В момента няма информация за състоянието ѝ. От МВР отказват данни за здравния статус на конкретни лица.

Това е втори случай на приемане на бизнесдамата в болница,откакто Испания я екстрадира у нас и тя е в ареста. Нейни близки твърдят, че когато на 18 септември Арабаджиева е пусната „под домашен арест” с решение на Специализирания наказателен съд, тя е била на косъм да изпадне в кома. Втора инстанция, обаче отменя това решение и
хотелиерката остана в килията.

Маринела Арабаджиева има проблеми със сърцето и кръвното налягане, и неведнъж е колабирала в ареста, твърди и в-к ”24 часа”. Друг проблем на съпругата на туристическия бос Ветко Арабаджиев е загуба на съзнание и припадъци. От екипа ѝ са потвърдили, че тя е настанена в МВР болница.

Ветко и Маринела Арабаджиеви са обвинени в участие в организирана престъпна група и пране на пари. Двамата бяха задържани в Испания, където по-късно стана ясно, че са се укривали в къщата на Георги Семерджиев в Кабрера де Мар, в близост до Барселона.

За разлика от Арабаджиева Евгения Банева, също обвинена във финансови престъпления и пране на пари, бе освободена от прокуратурата заради здравословни проблеми. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име