Intrigi.bg Актуално Мариана Векилска: Съжалявам, че напуснах Би Ти Ви!

Мариана Векилска: Съжалявам, че напуснах Би Ти Ви!

864
1

Мариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти Ви след 18-годишен стаж за телевизията и в момента се чудела как да възстанови изгорените мостове, за да се върне отново като водеща в телевизията.

Само 2 месеца след като журналистката замина за Брюксел, където бе назначена в една от структурите на Европейската комисия, тя се почувствала потисната и започнала дълбоко да съжалява, че емигрирала извън България. Очакванията ѝ за новото поприще, в което ненадейно се гмурна, се разминавали с реалността, която я застигнала, и Мариана изпаднала в тежка носталгия по времената, в които бе сред топимената на Би Ти Ви.

Вместо да се наслаждава на живота си в столицата на Белгия, да посещава нови места и да радва последователите си в социалните мрежи със снимки от тях, Векилска се е заела да рови във фотоархивите си като тв водеща. Тя не спира да публикува умилителни снимки от миналото, под които пише тъжни слова. Причината журналистката да не харесва новата си работа на експерт, не се кореняла във финансовите условия, на които се навила да замине за Брюксел, защото вземала значително по-голяма заплата от тази, която ѝ плащали като водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“.

По-скоро се сдобила със съмнения по отношение на уменията си и не успявала да намери общ език с колегите си, събрани от цяла Европа, вече прекалено дълго време. „Самочувствието ѝ дойде в повече и реши, че ще е незаменима в тази институция. Няма как да стане. Там на никого не му пука, че в България е звезда и всички я познават. Трябва тепърва да се доказва, сякаш е стажантка“, коментират близки до Мариана хора от телевизионната гилдия.

В същото време битовизмите също си казали думата и спомогнали за падането на духа на телевизионерката и разколебаването ѝ дали е поела във вярната посока. Тя все още не успявала да си намери подходящ апартамент, а и нямала време да се устрои, понеже нонстоп била ангажирана в новия си офис, където почивните дни били кът.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. Така е . В България с интриги и коленичене постигаш всичко и се смяташ за незаменим. Но в света – на никого не му пука за егото на интриганта

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име