Intrigi.bg Актуално Мариана Векилска изгонена от Брюксел

Мариана Векилска изгонена от Брюксел

1510
0

Мариана Векилска се е върнала отново у нас след няколкомесечен престой в Брюксел, научи „Ретро“. В началото на годината бившата водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“ емигрира, за да работи като експерт в европейска институция, а каква е причината да прекъсне стажа си там, Мариана не признава.

Животът в белгийската столица обаче се оказал по-тежък, отколкото журналистката си представяла. Тя срещнала трудности в намирането на квартира, не успяла да се внедри в интернационалния колектив, работата ѝ се опъвала, а освен това и не смогвала да се справя и финансово. Веднага след като кацнала у нас, Векилска се юрнала да се погрижи за външния си вид, тъй като през месеците живот в Брюксел нямала излишни пари, които да харчи от суета. Първата ѝ работа била да се отбие до зъболекарския кабинет, който посещавала от години, защото услугите на денталните специалисти в европейския мегаполис изобщо не ѝ били по джоба. После журналистката обходила и фризьорските салони и студиата за красота, в които, докато беше на екран, се поддържаше във вид.

Най-доволен от завръщането ѝ в родината бил нейният син Момчил, който в последните месеци бе изцяло лишен от майчина ласка и поверен изцяло на грижите на баща си Симо, баба си и дядо си по таткова линия. 13-годишното момче в момента е ученик в Италианския лицей в Горна баня, а плановете на амбициозната му майка бяха да го вземе при себе си в Брюксел и от следващата учебна година той да учи в едно от най-елитните школа там.

Дали идеята ѝ ще се осъществи, или ще остане изцяло в сферата на фантастиката, времето ще покаже, защото очевидно тв звездата изпитва затруднения в пребиваването си зад граница. Припомняме, че Мариана и мъжът ѝ не живеят заедно от почти 3 години. Ексводещата напусна семейното им жилище, понеже то било наследствен имот на Симо, който останал там заедно с детето. Двамата все още нямат официален развод, но и не планирали такъв, тъй като и без намесата на съдебната власт успели да се разберат на кого колко време му се полага с общия им син.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име