Intrigi.bg Политика Марешки: Радев ще бъде изгонен с камъни от Президентството – такава ще...

Марешки: Радев ще бъде изгонен с камъни от Президентството – такава ще бъде съдбата му

832
2

С поведението си Румен Радев много ми заприлича днес на един бивш кмет на Варна, който беше изгонен с камъни от варненци. Това ще бъде съдбата и на Радев. Това каза в студиото на Би Ти Ви лидерът на „Воля“ Веселин Марешки.

Той посочи две неща, с които ще остане Румен Радев в историята. Първо, въпреки огромните надежди на милиони българи да промени нещо, да покаже всички далавери на ГЕРБ, той само бетонира ГЕРБ на власт. И второ – той уби протестите, когато привика мутрите на площада. Реално с тези две неща Радев не може да остане в историята като президент на народа, подчерта Марешки.

По думите му никой не не знаем кой му дърпа конците на президента, че веднъж да казва на 28 март ще бъдат изборите, после се отмята, че ще мисли за друга дата. 
Колко още ще чакаме указа, с който ще обяви датата на парламентарните избори. Въпреки това аз вярвам в институциите, които декларираха готовност за изборите. Освен това – българските граждани също ги искат. Сега искаме да дадем шанс на българите, които не харесват това управление. На 28 март да дадем шанс на тези хора да кажат кой искат да ги управляват, посочи лидерът на „Воля“. 

Той отново подчерта, че според него мандата на Радев е пълен провал. А за мандата на управляващите дава оценка 4.50. Има неща, които са добри и такива, които са лоши. Но оценка им дават гражданите, бе лаконичен зам.-председателят на парламента.

Марешки се опита да опровергае прогнозите на социолозите, които не са благосклонни към „Воля“ и не дават шанс на партията да влезе  следващото Народно събрание.

Не е така, някои изследвания ни дават шанс да попаднем в следващия парламент, макар че не се натискам. Но виждате как стари муцуни сега казват, че са се пременили в нови дрехи. Ние сме единствените, които сме нови и не сме участвали в управлението, нищо че съм зам.-председател в НС, посочи бизнесменът.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

2 КОМЕНТАРИ

  1. Президентът на РБ няма никакви права по КРБ, освен да дава вето на закон. Нищо не е ръководил по протестите. И нищо не е направил. И да е искал не е можел нищо да направи! Ръководиха ги подлогите на Славчо и анти българката Маноловица бивша бесепарка. За „Мафията вън от властта“ е прав, защото и поредица европейски и то реномирани медии определиха правителството за мафиотско и МП за мафиот. Б-я е на последно място по всички показатели в ЕС и Европа. Виновни са мафията, НС и Марешки барабар с другите анти българи в НС. Марешки като осъден пи следвало да мълчи като риба, а не да търси под вола теле.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име