Intrigi.bg Политика Марешки: За нас апартаменти и тераси не могат да излязат

Марешки: За нас апартаменти и тераси не могат да излязат

719
0

Факт е, че сме една истинска и почтена алтернатива. За нас апартаменти и тераси не могат да излязат. Това каза в инвервю за izbori.bg лидерът на „Воля“ и водач на евролистата на „Воля – български родолюбци“ Веселин Марешки.

Срам за България и за българското правителство е Красимир Каракачанов. Колкото по – бързо си подаде той оставката, толкова по – добре, заяви Марешки.

На въпрос защо се кандидатира за евродепутат, Веселин Марешки отговори, че на много по-висок глас от Брюксел може да се бори за българските граждани.

Той напомни за картела в бизнеса с горива и как се твърди, че в България такъв няма.

„Аз няма от какво да се срамувам. Фактът, че си рекламирам аптеките и бензиностанциите означава, че съм направил нещо за българския народ“, заяви Марешки. „Така че няма от какво да се срамувам. „Факт е, че сме една истинска и почтена алтернатива“, добави той.

„За нас апартаменти и тераси не могат да излязат“, допълни Марешки.

На въпрос дали Ангел Джамбазки му е основният конкурент, Марешки отговори, че това е невъзможно. „Кой е Ангел Джамбазки и кой е Веселин Марешки? „Няма смисъл да говорим за Джамбазки. Той е от групата на Красимир Каракачанов и казват, че го свързват единствено с продажба на паспорти и българско гражданство“, допълни лидерът на „Воля“.
„Срам за България и за българското правителство е Каракачанов. Колкото по – бързо си подаде той оставката, толкова по – добре“, поясни той.

На въпрос защо се кандидатира за евродепутат, Веселин Марешки отговори, че на много по-висок глас от Брюксел може да се бори за българските граждани. Той напомни за картела в бизнеса с горива и как се твърди, че в България такъв няма.

„Затова ние казваме: Заедно ще спрем грабежа“, напомни Марешки.

На въпрос как само „Воля“ и ДПС се спасиха от „Апартаментгейт“, Веселин Марешки отговори, че за ДПС не знае нищо. „Но във „Воля“ сме успели хора, богати хора, правим милиарди обороти годишно, помагаме на много българи да живеят добре. Точно такива успели хора трябва да влизат в парламента“, заяви Марешки.

Относно присъствието на Орхан Исмаилов в евролистата на Воля, Марешки обясни, че всички хора, които живеят в България са равнопоставени – и арменците, и турците, и ромите и ние – българите. „Ако правим изкуствено деление, това не е добре за България. Всички, които се чувстват български родолюбци имат място във Воля“, каза още Марешки.

Лидерът на „Воля“ е категоричен, че няма да има предсрочни парламентарни избори. “Единият партньор на ГЕРБ ще стои до последно във властта“, заяви той.

На въпрос Нинова или Борисов би бил по-добър премиер на България. Марешки отговори, че Нинова не може да бъде премиер на България. „Аз не виждам нищо добро да очаква БСП“, добави той. По думите му, има противопоставяне между Румен Радев и Корнелия Нинова. „Включването на Иво Христов убиха всякакви мераци и мечти на президента да прави партия. Това не се разглежда като мост за сътрудничество. Просто Христов се спасява от потъващия кораб на Радев“, каза още Веселин Марешки.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име