Intrigi.bg Политика Марешки: Борисов ни предаде В. Симеонов, за да му берем срама

Марешки: Борисов ни предаде В. Симеонов, за да му берем срама

106
0

Борисов ни предаде Валери Симеонов от вицепремиер в парламента, за да му берем срама. Това зяви пред Нова телевизия лидерът на партия Воля Веселин Марешки.

Той призна, че най-вероятно няма да се кандидатира за президент, както преди три години: „Аз апетити съм имал дотолкова, доколкото ми е интересно състезанието. И не мисля, че съм по-слаб примерно от г-н Радев. Изборите го показаха. Ако той беше без подкрепата на БСП щеше да има по-слаб резултат от мен, като абсолютно свободен кандидат, както се явих. Но моят ранг в държава е на четвърта позиция, след първите трима – премиера президента и председателя на Народното събрание. Първите трима са като затворници, ходят с охрана. Аз съм свободен човек и не искам да си причинявам това, така че най-вероятно няма да очаквам в това състезание“, каза той.

Запитан дали се притеснява, че ако Слави Трифонов влезе в политиката, ще дръпне гласове от Воля, Марешки отговори: „Абсурдно е. Ако Слави Трифонов беше в нашите ниши, той нямаше досега да не се появява. Досега щеше да се е появил. Аз отдавна съм го казал, сега го казват и много социолози, че пикът му е минал и че реално той няма въобще да излезе на политическата сцена, защото няма реални шансове да постигне добър резултат. Да, той има шансове да прескочи 4-процентовата политическа бариера и какво от това. Аз мисля, че ако въобще той има амбиции, не това е амбицията му – да бъде поредната патерица на Борисов“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име