Intrigi.bg Булевард Маколи Кълкин проговори за връзката си с Майкъл Джексън

Маколи Кълкин проговори за връзката си с Майкъл Джексън

2409
0

Актьорът Маколи Кълкин, чиято звезда изгря във филмите от поредицата „Сам вкъщи“, в детството си бе един от приятелите на краля на поп музиката Майкъл Джексън. Стотици хора смятаха това приятелство за странно и дори намекваха, че е ставало въпрос за нещо повече.

Едва сега, десетилетия след това, Маколи Кълкин реши да разкрие какви всъщност са били отношенията му с Майкъл Джексън. Самият актьор признава, че славата на толкова крехка възраст не му е донесла нищо хубаво. Не е видял нищо от милионите, които е спечелил. Деспотичният му баща е прибирал всичко. Бързата слава и разпадналите се отношения с родителите му му идват в повече.

Единственият, който можел да разбере по това време как малкото момченце се чувства, бил Майкъл Джексън, който имал подобни проблеми като малък. Джако също започна кариерата си на ранна възраст заедно с Jackson 5. Именно тази тъжна прилика сплотила Маколи и Майкъл.

Поради спекулациите, че Майкъл е педофил, връзката му с малкото момченце била възприета именно за твърде порочна. Дори и години след смъртта на поп краля, Маколи отрича да е долавял дори и най-малкия сексуален нюанс в поведението му.

„Майкъл се свърза с мен, защото благодарение на „Сам вкъщи“ станах звезда за ден и много хора се държаха с мен като към преждевременно пораснал. Той знаеше много добре как се чувствам. Успяваше да ме разбере. Между нас имаше приятелство в неговата най-чиста форма“, твърди Кълкин в интервю за Inside Of You.

„Никой от съучениците ми по това време не можеше да разбере какво е да живееш живота, който аз живеех тогава. Майкъл беше преминал през същото. Искаше да не се чувствам самотен, по същия начин, както и той. Знам добре, че за всички нашето приятелство беше странно и дори подозрително, но в този момент чувствах връзката ни като нещо съвсем естествено и нормално“, твърди Маколи Кълкин.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име