Intrigi.bg Спорт Майк Тайсън разкри: Боят с Джейк Пол е демонстративен, но по правилата...

Майк Тайсън разкри: Боят с Джейк Пол е демонстративен, но по правилата на истински

98
0

В ново интервю Майк Тайсън разкрива, че предстоящият му двубой с Джейк Пол е демонстративен, но ще се проведе по правилата на „истински бой“. Дългоочакваният мач ще се състои на 20 юли и ще бъде излъчван на живо по Netflix. Поради възрастта на Тайсън спекулациите около правилата на двубоя бяха актуална тема след съобщението за сделката за битката. Имаше слухове, че мача може да е официално санкциониран.

Железния Майк е с почти 31 години по-възрастен от Пол, но е уверен, че може да победи сензацията от YouTube, когато се срещнат на ринга през лятото в Тексас. Предишни съобщения сочеха, че Тайсън ще трябва да премине серия от медицински тестове, за да може двубоят да се счита за професионален. Легендарният боксьор обаче хвърли светлина върху правилата за двубоя.

В интервю за Fox News с Шон Ханити Тайсън заяви: „Това се нарича демонстративен мач, но ако погледнете демонстративните мачове, няма да видите нито един от законите, по които се бием“.

Тайсън не даде подробности за правилата, но призна, че Пол вече не е ютубърът, когото е виждал да танцува във видеоклиповете, и че Проблемното дете ще влезе в боя, опитвайки се да го нарани, с което добави, че е свикнал.

Тайсън заяви, че Пол „много греши“, ако вярва, че ще излезе победител. Бившият шампион в тежка категория потвърди, че иска да даде урок на Пол, но не изпитва никаква неприязън към противника си и го определи като „прекрасен“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име