Intrigi.bg Булевард Мадона със силно послание, пусна клип, пълен с насилие

Мадона със силно послание, пусна клип, пълен с насилие

403
0

Kралицата на попа Мадона се включи в дебата за насилието с огнестрелни оръжия, отправяйки призив за „събуждане“ чрез изпълнен с жестокост музикален клип, демонстриращ последствията от масовите стрелби, предаде Ройтерс. 

Клипът към диско бийт парчето God Control изобразява въоръжен човек, който открива огън в претъпкано нощно заведение и актьори, играещи танцьори, които падат на земята, кървят или се опитват да избягат.

Послание преди видеото гласи: „Историята, която предстои да видите, е крайно обезпокоителна. Кадрите показват жестоки сцени на насилие с огнестрелни оръжия. Това се случва всеки ден. И трябва да спре“.

„Трябва да се събудим“, пее Мадона.

Видеото съдържа и телевизионни кадри от демонстрации с призив за засилен контрол върху оръжията. 

Макар да не съдържа директни препратки към конкретен инцидент, музикалният клип напомня за масовата стрелба в гей бар във Флорида през юни 2016 г., при която загинаха 49 души и 53 бяха ранени.

„Сблъсъкът с действителността и бруталността на събитията трябва да ни накарат да се събудим. Тези неща се случват наистина. Те изглеждат по този начин. Карат ли ви да се чувствате зле? Добре, защото в такъв случай вероятно ще направите нещо по въпроса“, казва певицата за сп. People.

God Control е парче от новия албум на Мадона – Madame X.https://www.youtube.com/watch?v=NtC9xz9qr04

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име