Intrigi.bg Актуално Маджо, бивши министри, шефове на служби и банкери – на поклонението на...

Маджо, бивши министри, шефове на служби и банкери – на поклонението на ген. Гоцев

681
0

Бивш шеф на ДАНС, депутати, полицаи и банкери бяха на поклонението на ген. Любен Гоцев. Той издъхна в дома си на 90-годишна възраст миналата седмица.

Ето кой изпрати ген. Любен Гоцев в последния му път СНИМКИ

Днес да го изпрати за пръв път от много време в публичното пространство се появи Младен Михалев-Маджо. С ген. Гоцев се простиха още бившият шеф на ДАНС Иван Драшков, депутатът от БСП Иво Христов, бившият вицепремиер и външен министър Виктор Вълков, бившият депутат от БСП Кольо Парамов, президентът на „Славия” Венцислав Стефанов, бившият депутат от БСП Атанас Мерджанов, банкерката Петя Славова.

Името на Гоцев е свързвано с компания от бивши разузнавачи, нашумели бизнесмени и политици, които често се събираха в столичния ресторант „Монтерей”. Любен Гоцев беше сочен за неформалния лидер на този кръг. Смесицата от хора на бившите специални служби, настоящи политици и представители на едрия бизнес създаде на кръга „Монтерей“ слава на хора, които дърпат конците в политиката и икономиката на страната. За NOVA преди няколко години Виктор Вълков коментира, че силата на този кръг е силно преувеличена.

Маджо и още куп емблематични фигури изпратиха ген. Любен Гоцев в последния  му път | Днес.dir.bg
Десетки изпратиха ген. Любен Гоцев в последния път - Общество - Стандарт Нюз
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име