Intrigi.bg Актуално Магърдич заряза Нова, снима хорър за БНТ

Магърдич заряза Нова, снима хорър за БНТ

44
0

Продуцентът Магърдич Халваджиян направи изненадващо изявление – след финала на „Капките” той е решил да нагази в нови води и да смени Нова телевизия, където вървяха досега всичките му предавания и филми, с класиката БНТ.

Халваджиян сподели, че станалият много известен роман на ужасите „Мамник“ от Васил Попов ще бъде адаптиран в телевизионен сериал, който ще се излъчва по БНТ.

Той не е снимал сериали от години, макар че неговият „Седем часа разлика“ бе истински хит. След това арменецът показа „Полицаите от края на града“, който не привлече вниманието на зрителите. Сега с „Мамник“ Халваджиян се връща ударно в нишата на българските сериали, още повече, че режисьор ще бъде Виктор Божинов. Той е познат от хитовата поредица „Вина“ и филма „Възвишение“, по едноименния роман на писателя Милен Русков.

Сюжетът на „Мамник“, написан от Попов, се развива в трънското село Вракола, където се случват необикновени неща – няколко човека са убити по невиждан начин, други се събуждат с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло.

Настаненият в старчески дом Емил, заедно с граничния полицай Божана Горнева, започва да разследва странните случаи и се натъква на потулени от миналото загадки и на оживяло от българския фолклор чудовище. В битката със злото им помага и един възкръснал мъртвец, който има несвършена работа на този свят.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име