Intrigi.bg Актуално Маги Ангелова стана застрахователен агент! Бившата на Слави претърпя пълно фиаско като...

Маги Ангелова стана застрахователен агент! Бившата на Слави претърпя пълно фиаско като психолог

76
0

Пълно фиаско претърпя голямата любов на Слави Трифонов – Маги Ангелова. Единствената жена, на която Дългия публично се е обяснявал в любов, заряза кариерата си на психолог и семеен терапевт и вече повече от година се изявява като… обикновен застрахователен агент.

Дълги години Магдалена имаше успешна професия и бе уважавам психолог не само в своите среди, но и в медийните. Красивата блондинка водеше собствено предаване и често бе канена в рейтингови телевизии като добър специалист в областта. Ангелова имаше и собствен сайт, в който освен полезни съвети, предлагаше и платени курсове за справяне с различни проблеми.

Към днешна дата всичко това е дълбоко заровено в миналото. Сайтът не функционира поради спиране на плащанията за домейн. Ютуб каналът й е в застой вече повече от година, а в телевизията никой не се сеща да я покани като гост.

Според запознати през последните години Маги изпитвала сериозни затруднения да се издържа само чрез курсовете си по психология. Откакто се раздели с мъжа си Елисавет Ътов преди 4 години, тя трудно успявала да покрива сама разходите си. В медийните среди упорито се шушука, че за да я спаси от мизерията, Слави й предлагал доста апетитна позиция в телевизията си „7/8“, но Маги отказала.

В крайна сметка се принудила да зареже недоходоносната кариера на психолог и да започне работа като застрахователен агент на месечна твърда заплата. Възнагражденията и там далеч не са високи, но поне успявала да покрие основните си нужди.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име