Intrigi.bg Актуално Магдалена напуска „Ергенът“ тази вечер? Вижте каква е истината

Магдалена напуска „Ергенът“ тази вечер? Вижте каква е истината

109
0

Новото промо видео към следващия епизод на „Ергенът 3“ предизвика взривоопасни реакции в интернет. В тийзъра се вижда, че по време на церемонията на розата всички момичета са получили цвете без любимката на Алек Младенов – Магдалена Томова. Маги плаче и недоумява какво се случва и къде е сбъркала. Тръгва си със сълзи.

Дали обаче Маги наистина си тръгва или от продукцията подмамват феновете за по-голям рейтинг? Е, феновете на блондинката могат да си отдъхнат! В края на епизода Магдалена ще получи роза, и то не една, а няколко, които ще й бетонират мястото в имението за следващите няколко церемонии.

Подобен сценарий имаше и в първия сезон на „Ергенът“, когато Виктор Стоянов остави любимката си Александра последна без роза, а малко след това й подари три наведнъж. Така или иначе, психоложката не спечели сърцето на Виктор.

Същото се отнася и за Маги. Както Intrigi.bg първи разкри, тя е една от финалистките в предаването заедно с Надежда Вишева. В крайна сметка обаче Алек няма да избере нито една от двете и в предварително заснето видео ще им съобщи, че продължава пътя си сам.

Каква е причината, засега не е ясно, но според близки до Младенов родителите му са изиграли голяма роля в решението му. „Той се влияе много от мнението на баща си и след като майка му го уверява, че тати няма да хареса нито една от избраниците, Алек рязко променя отношението си към двете“, разкриват запознати.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име