Intrigi.bg Спорт Любо Ганев официално стана кандидат за президент на федерацията по волейбол

Любо Ганев официално стана кандидат за президент на федерацията по волейбол

385
0

Кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българската федерация по волейбол официално бе издигната от Инициативния комитет за промени в българския волейбол.

Подписката за свикване на извънредно Общо събрание на 16 януари ще бъде внесена до два дена. Любо Ганев понастоящем е вицепрезидент на родната централа.

В Пресклуб „България“ той обяви, че целта на Инициативния комитет е да бъде изградена федерация с хора, които милеят за българския волейбол. Ще бъде поставен силен фокус върху детско-юношеската школа. Ганев обеща прозрачност в управлението и финансова стабилност с повече средства за клубовете и намирането на партньори, които сериозно да помагат за развитието на родния волейбол. Ганев сподели, че хората от Инициативния комитет са отишли при него и са го призовали за промени, а той е откликнал положително, тъй като самият той е имал идеи за промени в ръководството на волейбола. „Първо искам да благодаря на Инициативния комитет за доверието. Обедини ни това, че имаме общи идеи и желание за промени в начина, по който се управлява Българска федерация по волейбол. Съвместно изработихме една програма. Една пирамида се изгражда от основите и трябва да сме съсредоточени върху децата. Израснал съм във волейбола и вярвам, че добре подбрания екип е по-мъдър от един човек“, обяви Ганев. В Инициативния комитет за промени в българския волейбол попадат почти всички водещи клубове в България.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име