Intrigi.bg Булевард Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун

Любов като на филм: Красивата история на Кърт Ръсел и Голди Хоун

371
0

Tе може да не са минали под венчилото и да не са си давали обети, но от повече от 30 години Голди Хоун и Кърт Ръсел си казват „Да“ всеки ден и това означава много повече от всяка сватба. И може би точно избягването на брака, е тяхната тайна за истинска любов, тъй като и двамата имат предишни провалени бракове.

Голди, която е родена през 1945г., започва кариерата си като кокетна, забавна блондинка в комедийното шоу Rowen and Martin’s Laugh-In, а по-късно си печели редица роли във филми, откроявайки се като актриса с богато чувство за хумор. През  1969 година печели награда на Академията за участието си във филма Cactus Flower.

Но един друг филм се оказва по-съдбовен за актрисата. Филм, който не е толкова добре познат, но и донася нещо изключително важно – познанството с Кърт Ръсел. Двамата се срещат на снимчаната площадка през 1968 г., но същинската им любовна история започва цели 15 години по-късно.

голди хоун кърт ръсел

За тези 15 години Голди се омъжва два пъти – първо за актьора и режисьор Гъс Триконис, а след това за певеца Бил Хъдсън, от който ражда две деца – Оливър и Кейт, които също стават актьори.

През това време кариерата на Голди достига своя връх, а през 1983г. пътищата им с Кърт отново се преплитат, когато са избрани да си партнират във филма Swing Shift. Точно тогава искрите започват да прехвърчат и дамата са неразделни от онзи момент насам.

В свое интервю Голди споделя чувствата си към Кърт:

Ние сме влюбени. Всяка сутрин се събуждам и се радвам, че той е до мен. Носи ми кафе, аз го целувам. Обичам се, истински. Караме се като всички останали хора, но не можем да си представим да изживеем животите си с някой друг.“

голди хоун кърт ръсел

Кариерата на Кърт започва още като дете, а през 1970г. той започва дългогодишна поредица от участия в семейни филми на Дисни. Запознава се с първата си съпруга Сюзън Хъбли на снимачната площадка на филма Elvis. Двамата имат един син, Дейвид. Двойката е в процес на развод, когато съдбата връща Голди обратно в живота на Кърт. Синът им Уаят се ражда три години по-късно.

През годините и двамата са много заети с кариерите си, но това прави любовта им още по-силна, а тях двамата още по-близки. Въпреки това, те споделя, че непрекъснато ги питат кога ще се оженят.

В свое интервю Кърт Ръсел споделя следното:

Разбирам защо ми задават този въпрос, бракът е голяма институция, но ние не смятаме, че ни трябва такъв символ, за да се чувстваме семейство. Бракът е хубаво нещо и може би някой ден ще се оженим, но за момента нямаме такова желание. Ако случайно го направим, то ще бъде в много тесен кръг, без излишна суета и фанфари.

голди хоун кърт ръсел

Днес и двамата са около 70-годишни, радват се на внуците си, а любовта им е по-силна от всякога. Те са същински пример за това, че любовта играе по свои собствени правила и не е нужно да я слагаме в рамки. 

Всяка сутрин се събуждам и мога да избирам. Не се чувствам в капан. Мога да избера да го обичам или да не го обичам. Мога да избера дали да съм там или да не съм. И това ми харесва. Харесва ми, че в живота ми има човек, към когото имам отговорности. С него се старая да съм най-добрата си версия, а той се отнася по същия начин към мен, споделя Голди пред Опра.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име