Intrigi.bg Мистерии Любов и пари радват тези 3 зодии, други 2 – с голям...

Любов и пари радват тези 3 зодии, други 2 – с голям късмет

288
0

Овен

Този петък ще сте най-продуктивни до обяд. През това време ще можете да свършите всички задачи за деня, а след обяд да се отдадете на заслужена почивка.

Телец

Този петък е добре да прекарате, колкото се може време в приятна компания. Ако още никой не ви е поканил на парти, то вие поканете някого. Нещата ще са организирани точно по начина, по който си ги представяте.

Близнаци

Този петък ще бъдете изключително продуктивни. Това не означава, че ще ви бъде лесно. В голяма част от нещата, които правите ще трябва да проявите сила на характера.

Рак

Този петък ще се чувствате отговорни за всичко, което се случва. Човек няма как да влияе на всичко, така че обръщайте повече внимание на добрите новини вместо на лошите.

Лъв

Този петък е възможно да се окажете инструмент в нечии ръце. За да го избегнете постарайте се да избягвате впускането във всякакви интриги. Съществуват други много и различни начини за забавление.

Дева

Този петък не обръщайте внимание на безпочвени нападки, защото така или иначе без тях няма да минете. Оставете ги да си говорят, може да сте сигурни, че няма да посмеят да предприемат някакви сериозни действия.

Везни

Този петък е чудесен ден да вземете някой със себе си и да направите незабравим шопинг. Забавлението ви е гарантирано, особено ако поглеждате етикетите с цените и внимавате, за какво харчите.

Скорпион

Този петък е добре да мислите усилено и най-вече да накарате мозъка си да действа много бързо. Все пак осигурете му необходимите почивки, за да не прегрее.

Стрелец

Този петък ще бъдете обхванати от желание за съревнования. Не е лошо човек да се съревновава с колегите си, но внимавайте какво правите, за да не ви обвинят в използването на нечестни средства.

Козирог

Този петък оставете въображението ви да ви отведе, където иска и даже да прескочи границите на реалността. Това ще е добър начин да разпуснете и да повярвате в себе си.

Водолей

Този петък не таете тайни. Ще ви личи прекалено много, а може и да има обидени. Бъдете дипломати, но си кажете всичко, което мислите.

Риби

Този петък избягвайте всякакво натоварване. Много вероятно е да ви хрумне интересна идея за пресъздаване в реалността. Не я подминавайте.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име