Intrigi.bg интриги Любовните афери на Татяна Дончева

Любовните афери на Татяна Дончева

953
0

Татяна Дончева е сред най-скандалните лица на политическата сцена, а войнствената ѝ натура несъмнено се е отразила и на личния ѝ живот. Самата Дончева признава, че мъжете се страхували от силни жени, които не можели да бъдат манипулирани, но и тя е имала своите разочарования в любовен план.

През годините лидерката на „Движение 21“ с неохота е повдигала завесата над личния си свят, но никога не е драматизирала стечението на събитията, че не е успяла да създаде здраво семейство. „Ако съм искала да се омъжа, съм щяла“, категорична е хапливата юристка, която предварително знаела бъдещето си в любовта. Навремето, при едно от посещенията ѝ при баба Ванга, пророчицата от Рупите ѝ казала: „Ти и сама си си достатъчна“, споделя Татяна.

Още като съвсем млада, идвайки от родната си Трявна в София, адвокатката се влюбила в женен мъж, който имал и деца, гласят писания в медиите. Той бил неин колега и работeл в Окръжната прокуратура в Габрово. През 90-те години на миналия век двамата заживели под един покрив, но Татяна не издържала дълго в заплетения любовен триъгълник и го изоставила, след като той не могъл да вземе навреме категоричното решение да се разведе и да официализира връзката си с нея. След фиаското Дончева признава, че за дълго се затворила в себе си и се отдала на работата си, докато преди години мълвата не я свърза с известния ген. Иван Чобанов, който бе шеф на НС „Сигурност“. Поне с него съратничката на Мая Манолова била на косъм да стигне до олтара. През 2011 г. Дончева получила годежен пръстен с диамант от генерала и не отричаше, че предстои сватба, до която обаче по неясни за широката общественост причини така и не се стигна.

Семейният статус на Татяна неведнъж е ставал повод за нападки от страна на нейните политически опоненти. „Тишината в спалнята на Дончева ражда безумия“, жегна я навремето бившият вътрешен министър Румен Петков, с когото бяха в конфликт, но към днешна дата са заровили томахавките и не враждуват. „Когато искаш да постигнеш в личния си живот ниво, също като в кариерата си… Приемаш, че Господ нещо ще ти даде, а друго не. И както в църквата – смиряваш се! Което не е да се примиряваш. Аз ще продължавам да общувам с различни хора, да се кефя, да си ходя напред-назад. Но това не значи, че във всички области съм постигнала това, което искам. Мога да кажа, че нещата, за които наистина съм мечтала, не са били постигнати“, споделя 61-годишната Дончева, запитана какво крие в сърцето си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име