Intrigi.bg Булевард Любимка на Слави Трифонов е на ръба на мизерията

Любимка на Слави Трифонов е на ръба на мизерията

1148
0

Решението на певицата Цветелина Грахич да се раздели със Слави Трифонов и да поеме към самостоятелна кариера вероятно ще се окаже катастрофално. Над главата на младата изпълнителка са надвиснали черни финансови облаци.

Бившата беквокалистка на Слави Цветелина Грахич изживява едни от най-трудниет периоди в живота си. Певицата е затънала до такава степен в борчове, че се чуди как да оправи положението, пише „Галерия”.

Цветелина Грахич


Босненката дължала крупни суми на близки и познати, които заемала за осъществяването на музикалните си проекти. Инвестициите обаче имали нулева възвращаемост и певицата дори нямала пари да си плати сметките.


На всичкото отгоре Грахич издържала и гаджето си Кристиян Шаламанов, който в момента не работел. Всъщност проблемите на Грахич са вече от няколко месеца насам, издават нейни близки и подозират, че красавицата може да се е забъркала с лихвари. Това не е първият път, когато Грахич има финансови проблеми.

Преди около година положението й също не било никак розово. Тогава дори нейни познати издадоха, че тя е много унила, защото не разполага с достатъчно средтва, за да вдигне така мечтаната сватба с гаджето си.

Така тържеството на двамата влюбени тогава се отложи за неопределен период от време. По всичко изглежда обаче, че ситуацията е все така сложна и към днешна дата, а певицата неведнъж е споделяла, че нe жeлae cĸpoмнo тъpжecтвo, а пищнa cвaтбa

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име