Intrigi.bg Спорт Лъсна зловеща истина за легендарен капитан на България

Лъсна зловеща истина за легендарен капитан на България

284
0

Бившият футболист, селекционер и директор в ЦСКА Георги Илиев разкри потресаващи факти около лечението легендарния капитан на „армейците“ и националния отбор Георги Димитров. Както е известно, големият Джеки се възстановява в Сент Етиен от тежка операция, като преди няколко дни славният бранител сподели пред нашата медия, че му остават три процедури от лечението. Днес шефът на ЦСКА-София Пламен Марков, който също е част от златния отбор на „червените“ от началото на 80-те години, инициира дарителска кампания в помощ на Джеки. „Има нужда от допълнителни средства, за да завърши пълния цикъл от своето лечение“, обяви Марков. Майкъла обаче е на друго мнение:

„Говорят се всякакви глупости! Остават три процедури, всичко е оправено. Операцията я пое собственикът на „Софиямед“ Мишо Тиков. Става дума за голяма сума. Самата операция на Джеки, която е много тежка, я направи д-р Сашо Цветанов, който е много сериозно момче и голям цесекар“, разкри пред Спортал ренде №1 във футбола ни от началото на 80-те години на миналия век.
  

Парите дойдоха от БФС чрез Емил Костадинов и от здравната каса, където помогна Дечо Дечев. Емо Костадинов беше единственият от футболните хора, които потърсих, който взе нещата присърце и реагира.

Говорих с трима от ръководството на ЦСКА и ми казаха: „Ние на предатели пари не даваме и не помагаме“. Това им беше отговорът! БФС пое всичко, което трябва.

  
Помогна много и нашият съотборник Никола Велков от Велико Търново, който заведе Джеки с личния си автомобил във Франция. Това сме хората, които помогнахме на Джеки. Друг не реагира, друг не даде стотинка!

Говорих с Животното и Кюстендилеца, казаха, че ще помогнат с каквото могат. Ръководството на ЦСКА обаче отказа. Разговарял съм с премиера и със здравния министър Кирил Ананиев, казаха ми, че ако имаме нужда от някаква допълнителна помощ, са готови да окажат съдействие“, заяви Майкъла пред Sportal.bg. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име