Intrigi.bg Актуално Лъже ли Грета? Deutsche Bahn твърди, че е пътувала в първа класа

Лъже ли Грета? Deutsche Bahn твърди, че е пътувала в първа класа

305
0

Грета Тунберг предизвика съжаление, че се налага да се вози в претъпкани влакове, седяща на земята, за да се прибере у дома. Но в 21-век всеки знае, че снимките в Instagram не са най-достоверните източници на информация.

Резултат с изображение за Лъже ли Грета? Deutsche Bahn твърди, че е пътувала в първа класа

Лъже ли Грета за претъпкания Deutsche Bahn?

Между железопътната компания и еко активистката настъпи спор в Twitter, след като от Deutsche Bahn отговориха на снимката й светкавично: „Щеше да е също толкова добре, ако бяхте казали колко приятелски настроен и компетентен е екипът ни, който се грижеше за вас на мястото ви в първа класа.“

Всъщност, това е вторият коментар на железниците относно снимката й. В първия, те и пожелаха приятно и безопасно пътуване и обещаха, че ще работят над това да подобрят влаковете си и да имат повече места. По-късно обаче настроението им към Грета рязко се промени.

Активистката нямаше как да не отговори

Тя обясни, че това, че се движи с претъпкан влак не е било нападка към компанията. Всъщност, това било хубаво нещо, тъй като все повече хора избирали екологичният начин за предвижване. Тя призна, че е получила място в първа класа след като влакът спрял в Гьотинген, 4 часа след отпътуването й.

Според хора във влака, момичето било с баща си и екипът на Deutsche Bahn били изключително любезни с нея. Дори и давали шоколадчета на които пише leblingsgast (любим гост). Те се раздават на хората в първа класа, както и на тези във втора при големи закъснения.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име