Intrigi.bg Актуално Луна се подигра с жертвите на тоталитарния режим

Луна се подигра с жертвите на тоталитарния режим

260
0

Подигравките с Луна и кандидатурата ѝ за президент прекрачиха всички граници. Заявката на фолк певицата, че ще се кандидатира за държавен глава първоначално бяха приети на майтап. Ситуацията обаче започна да става все по-трагична и опасна. В шоуто на Николаос Цитиридис по БТВ Луна се подигра с жертвите на тоталитарния социаистически режим.

Фолкаджийката смени репертоара си и от „обединител нацията“ стана пръв защитник на убитите в концлагерите. Изпълнителката на „Тук-там“ започна да краде от останалите партии и цитира Атанас Атанасов, който констатира в „Панорама“ по БНТ, че е потресен от 27-те агенти на бившата ДС в инициативния комитет на Румен Радев. Луна изреди още куп идеи, които БСП и АБВ прокламират от години. Скандалната певица допълни, че ще иска пълна лустрация на ченгетата и ще настоява президентът да получава 650 лв. заплата. Ако получавала сегашните 11 300 лв., щяла да споделя с пенсионерите. Луна скочи и срещу Георги Любенов и проф. Анастас Герджиков. Водещият в БНТ трябвало първо да включи ректора на Софийския университет, който, по думите ѝ закъснял, но вместо него се наложило да правят интервю с нея. Луна коментира днес номера на бюлетината си с патос и се радваше, че съвпадал с датата на рождения ден на майка ѝ. 

Очевидно изпълнителката на „Тук-там“ е зарязала купоните и чалга партита и се е загледала в това, което говорят останалите кандидати за президенти. Фолкаджийката трябва да си намери спешно нови пиари, ако иска да бъде слушана след изборите и в кварталните кръчми, където все още се забавляват с цирка, който разиграва.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име