Intrigi.bg интриги Луксът на Малдивите – как се пази дистанция в рая

Луксът на Малдивите – как се пази дистанция в рая

222
0

От вечеря в клоните на дърво до подводни вили – Малдивите предлагат на своите гости изключителни възможности за спазване на социална дистанция, за да можем да се насладим на почивката си.

Островният рай отвори отново врати на 15 юли и повече от 57 000 души вече го посетиха, пише CNBC.

Доста авиокомпании планират да възобновят полетите до Малдивите през този и следващия месец.

По-рано през ноември държавата стартира маркетингова кампания под надслов: „Изолацията никога не е изглеждала толкова добре“.

Статии на тема “Малдиви” | Dama.bg - Любимият сайт на всяка дама

Туристите обаче са длъжни да предоставят отрицателни тестове за COVID-19, както и да попълят онлайн декларация за здравословното им състояние.

Курортите информират, че са предвидили по-чести почиствания на хотелските стаи, както и безконтактен достъп до тях.

Ето и няколко интересни предложения, които островната държава предлага на посетителите си:

Вечеря в клоните на дърво

В хотел Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi гостите могат да вечерят в ресторант, наречен Terra, наподовяващ гнездо от бамбук. В ресторанта има шест „гнезда“ за по двама души, докато седмото може да приюти четирима души.

Хотелският комплекс се намира в атола Южен Мале и обхваща 3.5 км дълга ивица от зеленина и плажове, простиращи се на 3 острова, обграждащи лагуна. На гостите се предлагат йога и спа процедури директно в тяхната вила.

За най-плажоспособните на разположение е и възможност за наемане на един от по-малките острови. Той включва три вили, пет басейна, персонален готвач и консиерж.

Живот в океана

В Conrad Maldives Rangali Island може да се настаните в жилище, в което една от спалните се намира под вода. Тя е малко под 6 кв. м, но предлага на гостите си 180-градусови невероятни океански гледки.

Над вода има още частен басейн и още една спалня.

ВИП пакетите, в които са включени частен икононом, шеф готвач и директен трансфер до хотела с хидроплан, могат да ви струват по около 46 500 долара през ноември и декември. Цената е за нощувка.

Балон на плажа

Певицата Рита Ора и моделът Кара Делевин отсядаха в предходните години във Finolhu. Това е вили с по две спални, към които има още бар и винена изба.

За да има дистанция между гостите на хотела, оттам предлагат специални балони, в които да почивате на плажа.

Балонът може да се наеме с частен икононом, както и частно барбекю.

Собствен киносалон

За тези, които искат по-тиха ваканция, Kandolhu предлага на гостите си едва 30 стаи. Луксът отново е навсякъде, но това, което прави впечатление, е киносалонът.

На почиващите се предлага кино вечер на лунна светлина, при това само за влюбена двойка, която включва снаксове, плодове, коктейли и др.

Ден за социална дистанция

Kurumba е частен остров на Малдивите, който отваря врати през 1972 г. Намира се на 10 минути с моторна лодка от основното летище на островната държава – Velana International Airport.

Наскоро от курорта пуснаха приложение, чрез което гостите могат да направят резервация „Време само за мен и теб“, чрез което им се предлагат различни възможности за спазване на дистанция от останалите на острова.

Те могат да се възползват от тях на закуска, гмуркане, обяд, спа процедури, частна вечера и кино вечер.

Да работиш от Рая

Pullman Maldives Maamutaa ви предлага да „работите от Рая“.

Пакетът включва личен треньор, гмуркане или спа процедура по избор, еднодневно пътуване до съседния хотел Mercure Maldives Kooddoo, както и една нощувка в подводна вила, разполагаща със спалня под водата и близо 20 кв. м над вода.

Изолация на бос крак

Гостите в курорта Coco Palm Dhuni Kolhu могат да избягат за два дни до безлюдния остров Embudhoo. Там ги очакват закуски, пикник за обяд и барбекю вечери само за двама, кристално чисти води и невероятни плажове.

Пакетът е описан като най-доброто частно бягство. За да стигнете до хотела, ще трябва да пътувате за кратко с моторна лодка. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име