Intrigi.bg Булевард Лоши новини за Константин

Лоши новини за Константин

192
0

Попфолк певецът Константин е известен с шегите и закачките си, но този път съдбата си направи лоша шега с него. Макар шансът да е минимален, Коцето успя за втори път да се зарази с коронавирус и с това изненада  медицинското съсловие.

Изпълнителят на „Черна роза” е имал установен контакт със заразен с опасния вирус и се е наложило да се тестват той, съпругата му и двете им деца.

Пробите на семейството на Коцето са взети от медицински екип лично в дома му. На бързия тест се показало, че певецът е заразен с коварния вирус. Очаква се да излезе резултатът от PCR-а, за да бъде сигурна диагнозата. Дотогава певецът се е изолирал в къщата си и е преустановил всичките си контакти, пише „Уикенд”.

Kоцето сподели интересно видео, в което благодари на почитателите си, че са толкова активни в социалните мрежи и се похвали, че вече има 200 000 последователи в инстанграм. На клипчето се видя, че в къщата му обикаля дегизирана жена, която извършва някакви проби. Именно тогава са взети бързи тестове на него и семейството му.

Константин беше сред първите българи, изкарали Ковид-19 в началото на годината. Според звездата на фолка първият път се е заразил по време на пътуване до Тайланд точно в пика на пандемията в Азия.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име