Intrigi.bg Булевард Лорън Хашиан – нежната опора на Дуейн Джонсън-Скалата

Лорън Хашиан – нежната опора на Дуейн Джонсън-Скалата

369
0

Дуейн Джонсън е съвременна икона. С перфектната си физическа форма, предприемачески дух и кинокариера на високи обороти, въпреки ограничените му актьорски възможности, той е пример за успешен мъж.

Едва ли някой си мисли, че е лесно, но Скалата – досущ като прозвището, останало му от кариерата му в кеча – очевидно е и доста корав, за да издържа на това темпо и да навигира кариерата си успешно в хлъзгавия свят на Холивуд.

Но дори най-коравите понякога проявяват нежност. Тя е налице, когато става дума за жената до него – съпругата му Лорън Хашиан.

По-вероятно е да сте чували за първата съпруга на Джонсън – Дани Гарсия, която освен че е професионален бодибилдър, е и бизнес партньор на бившия си съпруг. Гарсия без съмнение има своята заслуга за успешната кариера на Джонсън и прехода му от кеча към големия екран, както и за новите му бизнес начинания – наскоро двамата дори станаха съсобственици на лигата по американски футбол XFL.

Романтичните им отношения обаче достигат своя финал още през 2007 г., когато от двойка се превръщат просто в приятели и успешни бизнес партньори.

Година по-рано, по време на снимките на филма си The Game Plan в Бостън, Джонсън среща друга жена – Лорън Хашиан.

Връзката им се развива бурно и много скоро след като започват да се срещат, двамата заживяват заедно. Джонсън сам потвърждава това, когато в интервю за Esquire през 2015 г. казва, че с Хашиан живеят заедно от „осем, девет години“.

Въпреки това двойката за пръв път се появява публично заедно едва през 2013 г. на премиерата на друг филм на Скалата – G.I. Joe: Retaliation. За разлика от други холивудски половинки, Хашиан не държи да е винаги до Джонсън по време на премиерите и се е появявала с него на червения килим само няколко пъти.

С оглед на твърде публичния живот на мъжа до себе си, тя стои по-настрана от светлините на прожекторите. А всъщност също има влечение към изкуствата, макар и не визуалните. Лорън е дъщеря на Сиб Хашиан, барабанист на бандата Boston, чието парче More Than A Feeling може би сте чували.

Предприемачът Скалата зад актьора Скалата: Текила, спортни дрехи и невероятно влияние онлайн

Макар да израства в музикален дом, Хашиан не е тласкана към музиката от родителите си. Напротив – баща ѝ дори се опитва да я разубеди с оглед на трудностите в бранша, с които сам се е сблъсквал.

Въпреки това на 19 години Лорън превръща стаята в общежитието си в лично звукозаписно студио и започва да се занимава с пеене, писане на песни и продуциране на музика. Кариерата ѝ не достига някакви невиждани върхове – всъщност в официалния ѝ канал в YouTube могат да бъдат открити само две парчета и то записани едва през последните години.

Най-голямата подкрепа за Хашиан в музикалните ѝ начинания очевидно е самият Джонсън.

„Винаги ми дава бележки по работата ми, винаги ме мотивира да надхвърля последното си постижение. Честно казано, ако го впечатля с песен, тогава се чувствам успяла, наистина!“, разказва Хашиан за мъжа до себе си. И допълва: „Той е пример за това как можеш да постигнеш всичко, което си представиш или за което мечтаеш, защото това е начинът, по който той живее.“

След дългогодишна връзка двамата най-накрая си казаха „да“ и сключиха брак на церемония в Хавай на 18 август 2019 г.

„Събуждам се всеки ден толкова благодарен, че имам някой като нея, някой, с когото мога да крача заедно по този свят“, казва за любимата си Скалата.

Той често споделя в социалните мрежи и публикации, в които описва Хашиан като невероятна съпруга и майка. Двойката има две деца. По-голямата, Жасмин, се ражда малко след Коледа през 2015 г., а това преобръща приоритетите на Лорън.

„Когато имаш дъщеря, веднага осъзнаваш, че си нейният основен пример като жена, като човек, майка, приятел, съпруга, мечтател, всичко… и това те вдъхновява. Да си най-добрата версия на себе си и да даваш 110 процента от себе си, не просто в майчинството, но във всички области на живота“, казва тя.

През април 2018 г. се ражда и Тиана – втора дъщеря на двойката и трета за Скалата, който има още едно дете от брака си с Дани Гарсия.

А отвъд родителските задължения, Хашиан и Джонсън продължават да поддържат искрата помежду си с романтични жестове. През август 2020 г. по повод първата годишнина от сватбата им, Лорън сподели публично песента си Step Into A Love Like This.

Оказва се, че песента е била написана две седмици преди сватбата, а за пръв път Хашиан я изпълнява на съпругата си навръх сватбения ден пред всичките им гости.

„След повече от десетилетие с него, исках да почувства колко много значат този ден и целият ни живот заедно за мен“, споделя Хашиан за песента.

И подобно на съпруга си, тя също е изпълнена с благодарност за годините, които са прекарали заедно, и гледа към общото им бъдеще.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име