Intrigi.bg Булевард Лорд Минчев пак пусна гилотината: Алисия – между Глория и Кулагин, Криско...

Лорд Минчев пак пусна гилотината: Алисия – между Глория и Кулагин, Криско до Ивана Тръмп?

1376
0

Алисия- между Глория и Кулагин

Раздърпано и лъскаво – ето с какво ни храни Алисия в тези зимни дни, когато температурите отиват в небесата. Ранно разголена, та лятото е чак след тримесечие, певицата внушава ледени послания, през които пълзят ветровете на не една естетическа упоритост. В долната част на роклята все едно опосуми са се опитвали да се доберат до храсталаци а по-горе, самотни чайки са се пробвали да свият гнездо. Косите-огненометежни с леки асфалтови нюанси, валят подобно вулканичен дъжд почти на първия ред на вниманието ни. Смея да предположа, че Алисия е „взела” малко от Глория, много от Мария Илиева, средно от Драго Чая и е с едни гърди напред пред Кулагин.

Криско до Ивана Тръмп? Да , ама не!

Криско е отслабнал… Много добре, брат. Но това не е повод да се показва със спортно облекло на събитие, предшествано от червен килим. То, както се казва, да имитираш американските си „братя” също не е лесно. Зелена шапка- същински чимшир, поникнал по рапърската глава, импонира с разкошен анцунг, проточил се по протежението на крисковия силует. Спортните обувки едва подържат тази пирамида от покупки, всяка част от които сякаш купувана от различни сезони, разпродажби и намаления. Девойката до него, освен ако не е кючекиня, можеше да покаже малко повече стил, предвид, че специфичните танци изискват и друго тегло. Голямо тегло мисля, е паднало и при избора на прическа- възможно ли е, госпожицата да е издебнала фризьорката на Ивана Тръмп и да е чопнала модела. Ако пък двамата са двойка, то… те заслужават истинска двойка- оценка за пълна модна несъвместимост помежду им, пише в рубриката си „Гилотина“ в „Телеграф“, Евгени Минчев.

Лорд Минчев пусна Гилотината: Дяковска е петият моден пол, Зуека – господар на модната скука + още и СНИМКИ

ПОЛИ И ЛЕЧЕВ С ЕДНАКВИ ПРИЧЕСКИ

Очевидно януари освен малък Сечко си има за запазен цвят черното. Поредната монохромна изненада идва от Поли Генова, чието твърде очебийно модно отегчение е отразено от глава до пети. Главата всъщност е приютила прическа- глухарче, надвиснала с русите си облаци върху жадна за освежаване еманация на черното. Коженото /черно/ яке, е станало сергия на множество брошки, висулки и дрънкулки, населяващи както Китай света, една трета от площта и. Пола като китайски балон, но не толкова възпламенен, заема място колкото седем порции ориз по съчуански. Ръцете , залесени с гривни, отчитат в такт зимната естетска унесеност на певицата. Иван Лечев носи сакото си гордост, от каквато то няма нужда, нито пък заслужава. Една удачна прилика в косите говори, че може би с Поли трябва да заминат заедно за …Поли…незия да кажем.

АННА С РОКЛЯ, КАТО ЗАМРЪЗНАЛА ВОДКА

Въздействаща модна визия, изключително старание и свежест се надпреварват да услужат в дебюта на младата бизнесдама Анна Стефанова. Коронясана отскоро като Мисис България, тя не престава победния си ход в редица начинания. Тази достойна рокля дописва крехката и биография, без да пести слова от дантела, шифон и пищност. Голият гръб спомага за описването на идеална фигура, която въпреки двете деца на Анна е запазена и подходяща за такава кройка.  Роклята се излива като водка от кристална кана и се бори за всяка своя  гънка и всеки ъгъл от силуета на бизнесдамата. Едрата дантела съдейства за тежката драматургия на роклята, с която приносителката и може да бъде еднакво адекватна във Версай или пък докато получава Оскар.

ЗУЕКА- ГОСПОДАР НА МОДНАТА СКУКА

Черно и бяло се преплитат в Зуека, както е казала гент Тенев „В неделим кръговрат”. То, ако питате мен и кръговрат няма, само отсечени, скучни линии от двата цвята, нещо като магистрала за която средствата не са стигнали. Чудна грейка грее от чаровния „господар”, без да се смущава, че протектира едни окаяни тиранти, загащили го по всички правила на съботния мързел. На китките тежи щедрият сребърен дар на една гривна, съчетана с часовник. Комбинация от вряла вода и любопитно дете, което няма как да не се самонарани. До Зуека- Стефан Денолюбов изгаря от желание да ни върне в 80-те когато всичко, облечено тук от него имаше някаква стойност. Ще приема с чувство за хумор артистичния шал, тръпчивите като мушмула цветове и старателния начин по който го  е завързал. Изненадващо, защото този сезон нямаше нови билбордове с д-р Енчев, който също замята шалчетата си така.

ДЯКОВСКА- ПЕТИЯТ МОДЕН ПОЛ

Разбирам това да са наградите Teddy awards в Берлин и Люси да е водеща, а то…Просто и свежо интервю в Дарик, където нещата са сериозни и последователни. Очарователната певица отново е пропуснала сешоара за да мине през турбуленцията на сезона . Косите и са така старателно небрежни, че може да бъдат възпети от трио Българка в изпълнението им на Хубава си моя горо. Бялата якичка подържа кафява вратовръзка, която види се, е минала всички джендър дискусии. Тирантите са цяло тириририрам и отскачат ластично извън черната риза, която е направо обществен протест срещу Пазарджишката ми конвенция за цветовете. Разбира се, никога не бих искал да видя Дяковска с басмяна рокля и буфан ръкав, нито с визонено палто, но защо пък не опита  бордо, застъпено по някакъв начин със стилното днес бутилково зелено. Защото това би докоснало аристократичните баварски модели на обличане а Люси  е достатъчно лъчезарна за да и подхождат.

ЗАКИ И ЛЮБО СЪС САКА НА КОНДУКТОРИ

Бих изпил едно уЗаки с чаровния певец и журиращ, но първо трябва да оправи външния си вид. Изпълнителят от Авеню е направо на улицата със скучната си комбинация, която го прави да прилича на шофьор на микробуса на Акага да речем. Тънката черна вратовръзка може би да е била модерна при убийството на Версаче или пък да е участвала в самото престъпление, защото появата и върху толкова очарователен джентълмен като Заки си е истинско недоразумение. Самото сако с ревери като на смокинг, не допуска нищо от съчетаното с него. Ризата, която леко розовее /и как иначе/, вратовръзката и прическата говорят за пълно модно затъмнение при певеца. До него- Любо Киров, като гаров служител, с бели светлоотразителни ленти на няколко места, изпъква така сякаш някой е сложил цветя на леглото до него. Двамата са като на сватба, но единият е дошъл напълно неподготвен.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име