Intrigi.bg Булевард Лорд Минчев отсече отново звездите

Лорд Минчев отсече отново звездите

718
0

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“

Елвира с прическа цвят морков с амарето…

Елвира Георгиева е вярна на своята пищност и одеждите и илюстрират това по забележителен начин. На преден план имаме дълга синкава кожа, преливаща в светлосиня такава- истинско небе за звезда като нея. Прическата на певицата отразява руския подход по темата а едрото бижу около шията- царствените династични накити. Е, аз предпочитам това „блюдо” гарнирано с шапка, но Елвира сигурно иска да покаже този прекрасен цвят на косите си- бейби морков, с капка амарето вътре. Достопочтеният д-р Николай Георгиев носи сако със стара дата. Харесвам капелата му и за да не кажа нещо повече, си пускам любимата ми песен на жена му- Коминочистач!

Петканови хълцат мрачно по Стендал

Застанали пред плакат с подходящо име за облеклото си, кир и буля Петканови са истински отмъстители на модата. Като се вземе предвид, че от Стендал са минали десетилетия, червено и черното би следвало отдавна да е само заглавие от лавиците на библиотеката им. Но не. Буля Петкановица е в червено повече от едно великденско яйце а белите пространства са като пропуснати абзаци в надпреварата по оцветяването. Боже, Алекс е сложила и баретка… Черно палто или друга модна импровизация залива Даниел, винаги изплезен по посока и сила, които не могат да бъдат установени напълно. Скъсани дънки имам и аз, но тези са направо огризани, нахапани… Не харесвам платненките на господина, нито блузката. Възможно ли е двамата с Драго Чая да си разменят дрехите, възможно ли е?

Мария и Жени в модно прегаряне

Види се, дошъл е сезона да се тупат пердетата. Затова ли едно е попаднало върху певицата Мария а другото върху която и да е там по красота в света… Попфолкаджийката е превърнала метрите плат за перде в кокетна но старомодна дреха, разхождаща мислите ми от това дали е пеньоар или халат, дали е завивка или шалте, към които е посегнала докато дели канапе с Евгения Калканджиева. Мария свети в мила полуусмивка, но ако знае мнението ми за облеченото, може и да се намръщи. Аз харесвам модната и упоритост, с каквато и ще я коригирам, когато видя отклонение. По Калканджиева се стича тафта в толкова неопределен цвят, че дори не мога да я нарека прегоряла на слънце или пусната в пералня за бяло пране. Калканджиева също грее, добре, че не е прегряла.

Мъйнов и Милена в кралски разкош

Намирам празничното старание на Руслан Мъйнов за нов етап в естетическите му стремления. Ще кажа направо- звездата е облечен скучно, но уместно, липсва някаква цветна закачка, която да го обозначи като владетел на сцената, което той прави разбира се, най-вече с гласа си. До него, топ нотариус Милена Георгиева е отново ведра, щастлива и излъчването и съвпада с красивата дреха. Предницата е натежала от изобилието на дантелата, прихваната умело от прегръдката на плътното кадифе. Милена е запазила дантела и за раменете си, без да е допуснала разхищение в украсата, което би намалило децибелите на ентусиазма ми. Всяка аристократка носи перли, но аз аплодирам за диамантите в очите и- така ярки, победоносни и завладяващи. Хей, Англия, трябва ли ти нова Кралица тези дни…

Дилов- син в естетически Брекзит

Ето, изглежда подготвят Дилов за новия Ван Гог… И ако е справедливо казаното в Ало, ало, тук е и мястото на Грешната Мадона с големите цомби…Около г-н Син съм виждал доста такива, ако смея да се засмея. Но тук „вината” на добрият ми приятел е в друго. Интелектуалецът е обвит в плюш и ако си махна диоптричните очила, ми изглежда като мек британски фотьойл . Мек, но с твърди модни брекзит идеи…И не е син ами червен, като оголена каца вино, мината през рентген. Не регент а рентген, ако позволите да уточня. Вече в касапско червено е папийонката, върху която може да се построи цял естетически труд, но кой би си направил труда за това…

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име