Intrigi.bg Булевард Лорд Минчев отново остро критичен към светски личности

Лорд Минчев отново остро критичен към светски личности

694
0

Черно, черно и… черно при Попова

Мислех да отмина с мълчание този кадър, но основанията да му обърна внимание са така много, че…ето ни отново след рекламите, както се казва. Тук плача заради Плачков, чиито шал оставя немирни всички хормони в мен. Конски тропот и каубойски маниери изпълват взора ми, докато съзерцавам типичния аксесоар, но за зла участ липсва една шапка, която да допълни заченатото от актьора. Дънките довършват портрета на артистичен непукист а косите поставят очакваната поанта. За Мариана Попова или хубаво или още по-хубаво, затова само ще изброя грешките в нейния избор. А именно- черно, черно, черно, черно. Можеше поне едно зелено копче да измисли някъде или едно жълто мънисто в този грандиозен гердан, приличащ на кралската ложа в Метрополитен.

Текстилна лоза пълзи по Лозанова…

Това е добре! Най-после виждам Кирил Чалъков без пуловера, който обикновено загащва в панталон или дънки. Браво, Чалъков! Но все пак ризата не е много по-добър вариант за една официална вечер, каквато се смята че е била тази, на която присъства с двете жени. Те са се подредили така прилежно, почти като в нотариален акт, така че мога да използвам юридическа терминология а именно, че съсед вляво на Чалъков е Николета Лозанова. Лозанова, по която като истинско лозе пълзи плат с неясна полза за добрата и визия. По-задълбочен поглед показва, че тук несполучливо са ашладисани военна палатка и запасно облекло, подсилени с много ципове и  нюанси на зеленото. Под това милитаристично струпване виси малка черна рокля, по-скоро „жалка черна рокля”- накъдрена от шевове или чисто и просто от лошо гладене. Ива Екимова довършва цялата гледка с потник, но сигурно така е с жените които се „потят за хляба си”.

Диана връща червено и черното на мода!

В двореца на бизнес модата има нова кралица. Притежателката на лондонското Диана дизайн студио, предсказва цветовете на новия сезон с дързост и красота, без да прекалява с нито едно от двете. Харесвам чантата с шахматни мотиви, върху която могат да се подредят единствено царе и царици. Червената пола е добра препоръка за бизнесдамите а черният жакет съдържа пълен имунитет от обсъждане, ако такова се наложи. Прическата струи на отлично построени етажи, без да бъде натрапчива или досадна. Диана Шимбова  блести с лъчите на успешно лондонско утро, чиито ефекти се отразяват в бляскавите витрини на Риц.

Джаферович – през модното просо…

Потънали в  траурни цветове, Евгения и Ваня Джаферович, са  вписани в още по- черната стена зад гърба им.  Както казват, черното вталява, но тук не забелязвам това негово качество, мога дори да кажа открито, че не се е справило и при двамата. За радост, на тази мрачна сцена се забелязват сандалите на г-жа Джаферович, които джафкат като болонка и са почти толкова причудливи . Презрамките са тръгнали през телесното просо и не допринасят нищо за подобряване на общото модно положение. Роклята е напълно неподходяща нито за Евгения, нито за фона отзад. Г-н Ваня импонира на жена си в черно а ризата е така закопчана, че подобен аспект може да се види в някои от героите на Полет над кукувиче гнездо. Сакото на г-н Ваня може да е взето назаем и от гардероба на Мера според мера. Толкоз.

Духовникова полята в салата Капрезе

Много ми е духовно, но пък и за сметка на това, вече знам накъде духа вятъра! Модният вятър! Духовно ми е с актрисата Дховникова, която винаги ме изненадва с пряк свободен удар я в окото, я в представите ми за естетика. С днешния си избор, актрисата запраща залп от киселини точно в стомаха ми. Причината- яке, което не препоръчвам дори на патето Яки, ако един ден тръгне да минава по червения  килим. Странен е и панталона на Теодора – червен по един доматено-кетчупен  начин. Поръсете го с моцарела и ето ви хубава салата Капрезе. Не доливайте зехтин, защото от червено- бялата блуза ми става така тежко, че седмици напред ще се храня предпазливо. Дългата обеца на госпожата е фин лъч в небрежното облекло, но докато схвана смисъла на обецата, вече съм разочарован от прическата. Ако Духовникова приеме някои мои съвети, то от цялото си сърце и препоръчвам да опита с рокля- от опита ми дотук, нито една звезда не е получила обрив или други последствия. Самата Сюзън Сарандън е пример за това.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име