Intrigi.bg Булевард Лорд Минчев е отново на гребена на вълната

Лорд Минчев е отново на гребена на вълната

792
0

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Попзвездите- любимият специалитет в коментарите ни тук, имаха своето годишно събитие. Над 275 присъстващи на гала- церемонията Певец на годината, също ще намерят място днес в почетната класация на естрадната ни гилдия. Макар дрес кодът да беше точки, оказа се, че не на всекиго те подхождат. Кога, къде и за кого водещият тази рубрика постави червена точка, вижте сами.

МОДЕН КАЛАБАЛЪК И ТОЧКИ

Естрадният калабалък по време на Певец на годината, даде добър урожай за естетически коментари. Отляво надясно- Кристина Белчева е един добър пример за връзка с дрес кода /точки/ а съпругът и Михаил Белчев бе улучил десятката с избора си. Неговата вратовръзка на точки бе удачна спрямо повода, което не съвпадна с лекомислената рокличка на Джина Иванова- също сред наградените. Само Орлин Горанов може да носи така добре дънки с цикламена кърпичка, както и сако, което не отива на нищо от облеченото. Моден триумф на бизнесдамата Диана Шимбова /Диана интериор студио в Лондон/! Относно Искрен Пецов колелата на добре смазаният ми трамвай прискърцват- хит мейкърът е незавидно неподходящо облечен за гала- церемония като тази. Обединени от черното Сандра Александрова, Роберта и Вида Пиронкова представляват сами по себе си модно трио „Защо ни трябваше”…

МАЙМАРОВА И ХЪТЧИНС В АРИСТОКРАТИЧЕН СИНХРОН

Бизнесдамите Цветелина Маймарова и Мая Хътчинс определиха верния цветови тон на събитието. Маймарова /вляво/, обитаваше царственото сепаре на вечната аристократична класа, където властва черното и коприната. Достойни бяха аксесоарите  и бижутата и. Мая Хътчинс пък, в качеството си на почетна дама на вечерта, успя да привлече погледите с уникална рокля в цвят, присъстващ в кралските спални на Версай. Изключителен светски и моден триумф за д-р Мартин Денчев, избрал сивото за основа на всички дребни симпатичности, които надграждаха този избор. Топ-стоматологът от Варна бе и сред награждаващите а появата му стана повод за сърдечни аплодисменти.

ОРЛИН И САНДРА ПЕЧЕЛЯТ ВНИМАНИЕ

Погледнат от оптиката на близкия план, забелязвам, че не съм бил съвсем прав за Орлин Горанов. Роденият под знака на Лъв чаровник, всъщност носи сако, което цикламената кърпичка превръща в истинска знаменитост. Сакото орлиново става отличен фон за роклята на бизнесдамата Елена Кристиано и подскача угодливо спрямо цвета на върховете на косите и. Сандра, с която Орлин грабна титлата Дует на годината, носи красива рокля, в тон с другия награждаващ д-р Смилен Смилов. Сандра Александрова можеше да си тръгне с двойна награда, ако журито бе забелязало перфектно изработената дантелената гарнитура в горната част на дрехата. Бих се осмелил да насърча д-р Смилов да добавя цветни елементи в облеклото си, не непременно чорапи, защото са извън обсега на зрението ни.

ПИР ОТ ТОЧКИ ПО ПИРОНКОВА…

Богдан Томов напълно осъзнато пристигна със сако на точки, но вратовръзката му беше театрална и  излишна. Естрадният любимец, който бе  водещ на гала- церемонията, можеше да избегне това старание, което включваше още дънки и интересна риза с цвят на марципан. Бизнесдамата Таня Китик представи прекрасна вечерна рокля, с която подчерта важността на събитието а двамата с Томов дълго разсъждаваха дали точките по роклята на Вида Пиронкова са четен или нечетен брой. Самата Вида, така натоварена с награди и перли, кимаше учтиво по посока на другарите си, че наивността и застави останалите да сменят темата. Авторката на Гълъбо призна, че точките по нея са четен брой, само че тази на челото и била паднала докато вземала грамотата си на сцената

ПЛАЧКОВ УЛУЧИ ЦВЯТ, КАТО УЛУК…

Мариана Попова и кафяво е комбинация, която дори не бих допуснал. Но времената се менят и е добре, че след черния си период, звездата е преминала към шоколадов. В панталона и се вижда стремеж към точки, но не е ли точно там точката на кипене, че  облеченото да изглежда на долнище от пижама… Веселин Плачков е стилният в този кадър, като споделя първото място с Михаил Белчев. Плачков напълно правилно е предпочел сивото, което еднакво добре стои на автомобил, на улуци,  на алуминиеви чинии и на…костюм. Може би като малко пощипване по актьора, трябва да се уточни, че черната риза би била по-удачна за тъжно събитие, каквото Певец на годината не беше.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име