Intrigi.bg Булевард Лорд Евгени Минчев отсече

Лорд Евгени Минчев отсече

444
0

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Разхубавена Рут, с изразена гръд!

Червеното на Камелия Тодорова прави мрачните тонове при колежките и да изпъкват със заглушаващ тътен. Преди да наточа секирата си, искам да обърна внимание колко Рут Колева е разхубавена. Тази истина не смъква диоптрите на естетическото ми далекогледство относно прекалено безинтересната блуза, която е облякла. Прическата на Рут също е белег за модно изкачване, но по отношение на долната част, същите стъпала скърцат заплашително. Милица Гладнишка е заситила глада си от цветове с главоболна комбинация от ленти, каре, червено, бяло, черно. Като обрив пълзи леопардова шарка, извадена цветово и всякак от природния си контекст. Не одобрявам герданчето и прилежащата му висулка, които ме запращат в международния младежки  център Приморско . Като идея прическата на Милица може би е взета назаем от Ваня Костова а грима, от Доника Венкова, да предположим. Камелия Тодорова вече е подбрала правилната прическа, харесвам червения фон на роклята, върху който си почива бижу с ненатрапваща стойност.

Криси Димитрова, като агент…Щирлиц

Вечно младата Кристина Димитрова е облечена като Щирлиц в шлифер и е също толкова „незабележима”, колкото агента във вицовете за него. Нямам предвид агент Тенев, който се справя добре с поводите да носи сако. Харесвам синия цвят на блейзера, който поглъща парти енергията, така както халогенна лампа комарите. Бащата на светската хроника у нас, автор на стотици прекрасни песни, е предпочел риза на каре- вижда се, иска да подразни известния си колега, разбиращ повече от британско каре. Жълта кърпичка е акостирала в катамарана на джоба му и отправя от там естетически послания на висок глас. Има ли агентът пура и показва ли я наляво и надясно… Има…! Може ли още веднъж вляво, моля…Благодаря! Кристина Димитрова носи под този шлифер красива дантелена жълта блуза, но каква по-есенна възможност от това да си покажеш шлифера. Малко ми е като че е хванала, еди кой си за шлифера…С обич!

Кристиано превзема модния подиум

Младата бизнесдама Мария Кристиано дебютира на модната сцена  от уважение към индонезийската мода. Щастлив съм да окуража госпожицата по пътя и към модата и нови появи със световни марки. Красотата и бележи висоти, недостигнати от вече короновани и титуловани мис, затова нека се вземе предвид вибриращата и изтънченост и свежест, без професионални курсове и намеси. Г-ца Кристиано е облечена в изящна копринена рокля на Чоси Лату, а прическата е дело на топ стилист от Christian of Roma. Стилна наметка сближава актуалната индонезийска мода с очарованието на 30-те години, когато дамите са сплотявали домакинските грижи с грижата за външния вид. Мария смело опровергава мисленето, че тежката вечерна мода е за жени над 40-те, а и  както казва филмовата индустрия 40 е новото 20.  Чарът на интелектуалното при Кристиано, образува мек облак на грацииозност и превръща синтетичната моделска същност в обект на обожание.

С моден трик  Етиен ни връща при Блейк!

Знам, че Трик веднага ще ми опонират с песента Шести номер е трамвая, но и аз имам да им кажа нещо. Ето, Етиен Леви, толкова талантлив музикант и певец, може би е объркал празничната промоция на новата си песен и възкръсва като един звезден Христос в облекло, за което може би мисля, каквото и ти, драги ми читателю. Бялата почти ритуална роба, можеше да е приемлива, ако си имаше ръкави. Може да се предположи, че същата е заимствана от Седморката на Блейк или друга отшумяла класика. Красивата бяла коса е добре пригладена, но все искам да видя Леви не така прибран, с коси, които да нямат ограничения. Колежката му Руми, така свежа и затрогващо честна в стила си, блести в пайети и синьо. Семплото бижу заслужава повече внимание и като че ли би било повече на мястото си в една красива лакирана кутийка. Като ще е гарга да е рошава, затова предлагам на певицата да обогати ламено- пайетената си буря с брошка или далеч по-богато на блясък бижу. „Може би , може би, това тревожи ни…”

Кабаиванска прекалява с карето!

Сто каба гайди разплискват звук в шотландското каре на Кабаиванска. За жена, чието време е преминало в Италия- оазис на световната мода, певицата изглежда е пропуснала много модни дефилета. Начина по който е облечена в този кадър допуска  модно отегчение , да не кажа презрение към стилното. Ще се съгласите и вие, че карето от жакета на госпожата излиза от релси, когато среща карето от шала. Пълна катастрофа! Покажете ми човекът, продал това на Райна, изпратете ми оногова,  позволил и да се покаже така. Траурните абзаци  на черното сноват в минорни тоналности , докато червеното достолепно отразява есенната направа на лютеница. Рената  Тебалди може би щеше да е добър пример как се облича една прима, еталон  за това може да е и всяка изпълнителка, на която добре се удават високите естетически тонове. Разочарован съм от Кабаиванска не само защото би изглеждала перфектно предвид запазеното си лице, но и би била отличен източник на вдъхновение за дамите в бранша. Облечена така, госпожата ми напомня словашкото сопрано Едита Груберова, дори Мария  Биешу. За жалост и двете не се славят с интересно отношение към гардероба си. Препоръчвам Райна да посети страницата на Джеси Норман, така оригинално облечена при появите си. Защо не и тази на Меган Мари Харт, за малко повече разнообразие.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име