Intrigi.bg Булевард Лорд Евгени Минчев отново критичен

Лорд Евгени Минчев отново критичен

260
0

Катя от Ритон с бРитон като Мирей Матийо…

Не зная как се движи този сезон планетата на модата и красотата, но при дует Ритон май е  ретроградна. Катя все повече ми прилича на най-тъжната версия на Мирей Матийо която пък от друга страна, никога не би поставила такава дреха, въпреки достоверния и бРитон. Всъщност, дреха ли е това или две парчета плат са застанали върху певицата, след като вятърът На 80-те ги е пратил там. Пълна асиметрия, лошо съчетание на цветове и усещания за далечни, много далечни модни тенденции, та чак претенции. Лично за мен няма по-неподходящ аксесоар от зимни ботуши на сцената, още повече ако над тях се кипрят  малка диадемка, спретнати коси… А Здравко- здраво е стъпил на своята естетическа платформа, която отново, като гондола без гондолиер го води към старите рафтове на гардероба му. Наистина намирам за смело, господин на уважителна възраст да носи сако от тапет /както изглежда/. Смятам, че това ще се оправи „някога, в някой ден, пълен с жерави”. Всъщност- Някога, но не сега.

Ивчева лансира шалове в пролетния гардероб

Многократно награждавана за работата си като нотариус Весела Ивчева има  победи и по естетика. С много прилежност и съобразено с професионалния и статут, гардероба и е изграждан по правилата на френската висша мода. Днешният избор на Ивчева анонсира пролетта с нежни цветове, в които се разтваря безбрежието, тананикат си полски цветя и се боричкат глухарчета. Фамозния шал обгръща и приветливо се слива с останалите части на дрехата, носи се като дихание в стилния офис на дамата, в който изобилства изкуство и спокойствие.

Нуждае ли се Рут и от естетическа субсидия?

Хубаво е, че Рут Колева ще получи естрадната си помощ, но аз имам да  предложа още една подкрепа и от мен. А именно- модна подкрепа. Подкрепа в полза привеждането във вид, който не е двусмислен и позволете да кажа- не съвсем приветлив за жена на нейната възраст. Розово- лилавото може да е хубав цвят за тематичен бар или обложка със съвети на Кобилкина, но особено в лъскава материя му уйдисва повече за участник в научно фантастичен филм. Самата кройка е изсулена, напрегната като замръзнал капчук . Ръкавите – краища, с форма  на високоговорител в казарма, се спускат в нищото, спиращи се на слабо време върху китките. Лъскавата риза отдолу сигурно идва от сериала Седморката на Блейк, откъдето пък ми идва един пазарджишки виц. „Как се казва съпругата на Блейк? Отговор- ами, Блейка”. Какви са тези червени плетеници върху вратовръзката, чиято площ и цвят са като на строителна товаро- разтоварна количка. Колева носи очила, толкова големи, че могат да си ги разделят с Орлин Павлов, докато получат субсидията.

Джанаварова и Камен- скромен моден тандем

Гледам Маги Джанаварова и се чудя Камен кВО е искал да изрази с това свое облекло. Двамата, според облеченото , са подобни на скромна двойка, решила да сключи брак в София и се оглеждат за кум. Не казах Крум, кум казах. Нейсе. Камен е заложил на ризката си на цветенца, която мисля, не срещам за първи път по него. Отгоре белезникаво сако потвърждава впечатлението ми за зодия Телец, че рядко посягат към новото и непознатото. Дънките- запазена марка на симпатичният водещ, отново са на бойното поле, като хем подчертават определен сексапил при Во, хем го опровергават. Маги Джанаварова е могла да се справи по-добре с облеклото. Тук имаме отчаян опит за оригиналност, без особен резултат, според мен.  Дрехата е като скалъпвана от няколко други. Тук личат ниски дизайнерски страсти, нещо като многоръката Шива да е била Шива-чка на този проект. Ще обърна внимание, че в моите очи това напомня учителска манта, върху която са играли ножица и игленик, бръснарско ножче и кинкалерия. Истинска боза, без баничка.

Владо Пенев  се е  облякъл в брадата си

Че многоуважаемият Владо Пенев се е „облякъл в брадата си” е един безспорен факт. Въпреки дължината и, под нея все пак се виждат остатъци от една мода, която аз лично не бих показвал така лакомо. Тук в наличност имаме сако, което носи всички характеристики на зимно палто, само че е по-късо. Известният актьор не е нито горски, нито работата му е да седи на ветровито, нито патрулира нощем по заснежените улици. Защо тогава, вместо да си причини малко елегантност, той зъзне в този мишосив шаяк. Не щеш ли, като малко гардже, търсещо внимание, в джоба на обсъжданото сако се е нанесла кърпичка с неясно значение. Допуска се, че Пенев не би се изсекнал в нея насред някое представление, но защо все пак тя заема място във визията му, това е мъчителен въпрос. Ясно е обаче, че вълна и коприна не бива да се съчетават, освен ако не е военно време или част от театрална роля. Набързо ще обходя шалчето, което бих сравнил със случайно донесена от вятъра вещ от съседски простор. То също няма много място там, но нали актьорите са затова, за да ни забавляват.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име